23948sdkhjf

Ekstremt hårdfør aktuator!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Max Jac® aktuatoren kan operere i ekstremt barske miljøer og temperaturer. Aktuatoren tåler rengøring med højtryksspuling og op til 80°varmt vand - under drift!

Barske miljøer
Max Jac® aktuatoren er bygget til at fungere i ekstremt barske miljøer og har i udviklingsfasen undergået flere test, bl.a. en 500 timers ”salt-tåge-test”. Aktuatoren er således modstandsdygtig over for kontakt med salt, gødning, olie, syre og andre aggressive væsker.

Max Jac® aktuatoren kan samtidig fungere, hvor der er sne, sand, høje temperatursvingninger eller kraftige vibrationer. Max Jac® aktuatoren kan operere i ekstremt barske miljøer og temperaturer, hvor andre konventionelle aktuatorer må give op efter kort tid.

Stor ydeevne og kapacitet
Max Jac® aktuatoren er med sin slaglængde på op til 300 mm og sin kapacitet på over 150.000 cyklusser ideel inden for off-shore og marine, industri, levnedsmiddelbranchen, entreprenør- og landbrugsmaskiner, da aktuatoren med sin lille størrelse og store ydeevne og kapacitet - uden at gå på kompromis med præcisionen og hastigheden - med fordel kan anvendes i applikationer med snævre indbygningsmål.

Præcis bevægelse
Max Jac® aktuatoren er udstyret med et korrosionsbestandig anodiseret aluminiumsgearhus samt et spindelrør af rustfrit stål, som beskytter trapez- eller kuglespindlen, så ekstra foranstaltninger til beskyttelse og vedligeholdelse ikke er nødvendig. DC motoren og aktuatorens gear er garant for en glidende og ensartet bevægelse med en hastighed på op til 55 mm/sek. og en træk-/trykkraft på op til 800N. Max Jac® aktuatoren gør det f.eks. muligt at regulere, hvor stor en mængde salt eller gødning, som maskinerne skal sprede ud, og hvordan det spredes ud på vejen eller marken.

Feedback optioner
Max Jac® aktuatoren kommer i 2 versioner - trapez eller kugelspindel - og desuden med analog eller encoder feedback. Feedback typen har ikke indflydelse på indbygningsmålene eller aktuatorens funktion.

Begge feedback optioner anvender non-contact positionssensorer, der sikrer, at levetiden for feedback anordningen harmonerer med selve aktuatorens levetid. Det sikrer også, at signalet ikke varierer over tid på grund af slitage, og derfor behøver systemet ikke nogen form for re-kalibrering.

Tæthedsgrad – testet under drift!
Det er især et krav i levnedsmiddelbranchen, at maskiner og komponenter kan afvaskes med varmtvands-højtryksspuling. Max Jac® aktuatoren har en tæthedsgrad på IP69K, hvilket er den højest mulige tæthedsgrad. Tæthedsgraden på Max Jac® aktuatoren er testet under drift.
Det eliminerer behovet for investering i ekstra beskyttelse af aktuatoren.

Max Jac® aktuatoren er derfor helt unik, da den - ulig andre aktuatorer på markedet - kan rengøres med varmtvands-højtryksspuling op til 80° under drift 

Hvis du vil vide mere...
Kontakt vores tekniske konsulent, Flemming Blauert, direkte på tlf. 21 65 56 25 eller fb@avn.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094