23948sdkhjf

Salgschef Kristian Sloth om hverdagen i BSB Industry

| Medlemsnyhed | Indrykket af BSB Industry A/S

Er du nysgerrig på, hvad der sker i BSB Industry på en helt almindelig onsdag?

I føljetonen om vores dygtige medarbejdere er vi nået til salgschef Kristian Sloth, der som sit fokus har at øge kendskabsgraden til BSB Industry og opbygge en tilstrækkelig stor pipeline.

"Som salgschef i BSB Industry er jeg ansvarlig for både det direkte og indirekte salg. Det direkte salg handler om, at jeg er ude at besøge eksisterende og nye kunder, mens det indirekte salg handler om, at vi har fokus på at øge kendskabsgraden til BSB Industry. Vi skal være mere kendte på det danske marked. Ikke mindst i forhold til industrien.

I dag har jeg fokuseret på vores salgspipeline, som jeg er i gang med at opbygge. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden har en tilstrækkelig stor pipeline, så ordretilgangen ligeså stille vokser. For med godt 20.000 kvadratmeter under tag, god løftehøjde og knap 500 fagligt dygtige medarbejdere har vi kapaciteten og fleksibiliteten til at producere såvel enkelte produkter som komplette totalløsninger inden for skæring, bearbejdning og svejsning af stål, rustfrit stål og aluminium."

Læs mere om BSB Industry


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BSB Industry A/S

Industrivej 7
6640 Lunderskov
Danmark
BSB Industry A/S

Send til en kollega

0.089