23948sdkhjf

Gode råd når du skal købe videoovervågning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Når du vil sikre din virksomhed eller bolig mod tyveri, så er der mange forskellige spørgsmål, som du skal tage stilling til. Der findes nemlig mange forskellige kameraer, som har forskellige funktioner og formål.

I denne artikel kan du finde gode råd til, hvilke ting du skal tage stilling til, før du køber videoovervågning til din bolig eller virksomhed.

Opløsningen af din video
Når du skal vælge, hvilken opløsning din video skal være i, så tror mange, at det bedste valg er kameraet med den højeste kvalitet. Dette er dog ikke altid tilfældet. Hvis videoen skal transmitteres ned på din telefon via internettet, så kan det vise sig besværligt, hvis kvaliteten er 4k eller lignende. Jo højere kvalitet din video er, desto større er dine videofiler. Hvis du ikke har optimal internetforbindelse, så vil videoen hakke og i værste fald slet ikke virke. Spørg derfor din montør, hvad der vil passe bedst til din situation. Selv med en lavere videokvalitet vil du stadig være i stand til tydeligt at se eventuelle tyveknægte eller lignende.

Køb et kamera med motion detection
I mange af de nyeste overvågningskameraer finder du funktionen kaldet motion detection. Og netop denne type kamera kan være det mest optimale for dig. Med motion detection får du besked, så snart kamera opfanger bevægelse i billedet. Kameraet opfanger eventuelle tyve lige så snart, de befinder sig i kameraets vinkel. Derfor vil du også blive underrettet i det øjeblik, hvor tyven sætter fod på din grund. Du slipper derfor at gennemgå flere timers videooptagelse, da du ved, hvornår tyven først satte sine fødder på din grund.

Mange af kameraerne kan også blive indstillet i forhold til sensitivitet. Så du ikke vil blive underrettet, hver gang et dyr eller lignende er i billedet.

Vælg IP kameraet
Et IP kamera, også kaldet wi-fi kamera, er oftest den mest optimale løsning til både virksomheden eller hjemmet. Med et IP kamera kan du streame videoen direkte ned til din tablet eller telefon, ligegyldigt hvor du befinder dig i verden. Et IP kamera gør også opsætningen væsentlig nemmere, da du ikke skal trække irriterende LAN-kabler hen til monteringsstedet.

IP kameraet er især velegnet til virksomheden, da man slipper for skærme og lignende. Med et wi-fi kamera kan du tilgå dit kamera i realtid, og du har også muligheden for at se tidligere optagelser. Wi-fi kameraet er helt sikkert en af de mest optimale løsninger på området, og der bliver hele tiden udviklet nye og smarte kameraer, som alle kommer med forskellige funktioner.

Kameraovervågning til hjemmet og virksomheden
Mangler du et overvågningssystem til enten din bolig eller virksomhed, så står SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy klar til at sammensætte den mest optimale overvågningsløsning til dig. Ligegyldigt om du søger en overvågningsløsning til industri eller til din privatadresse, så har SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy mange års erfaring med installationen af kameraovervågning.

Søger du en elektriker i Thisted og omegn til installation af overvågningskameraer, så er SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy et oplagt valg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.105