23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FJERO tester hydrauliske subsea-cylindre under vand

Dokumenteret kvalitet af cylindre er vigtig for kunder – specielt når de monteres på dybt vand. FJEROs tryktest, både over og under vand, giver tryghed.

FJERO har i mange år arbejdet med akkumuleret levetidstest af cylindre og obligatoriske tryktest i henhold til 3-parts-regler, for netop at levere dokumenteret kvalitet – også kaldet Proven Technology. Med en høj grad af dokumentation og sporbarhed kan kunderne føle sig trygge og vide, at deres nyindkøbte cylindre overholder de opstillede specifikationer og krav.
 
FJERO tester på flere niveauer. Først udføres en almindelig tryk-test via FJEROs tryktest-anlæg. Anlægget kan teste stort set alle cylindertyper. Udover den obligatoriske tryktest har FJERO de seneste år også tilbudt at gennemføre tryktest under vand. Specielt kunder, der arbejder indenfor subsea, har behov for dokumenteret kvalitet, og her er FJEROs tryktest under vand en stor succes.
 
Cylindrene sænkes ned i et vandkar. Tryktesten foretages med en belastning, der svarer til den aktuelle, og vil straks afsløre, hvis cylinderen ikke opfylder kravene. Den seneste undervandstest er foretaget på cylindere til en subsea-kunde, som ønsker test og dokumentation på en specialudviklet dæmperfunktion, hvor man netop udnytter vandet i omgivelserne.

Fjero A/S
Oddervej 20 / Gemsevej 13
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10681588
P nummer: 1000117213

Send til en kollega

0.046