23948sdkhjf

Hvorfor Plug & Play løsninger er vejen frem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Automation Modules

Et af de store spørgsmål, når der investeres i robot, er om man skal lave løsningen selv eller købe et køreklar Plug & Play robotsystem?

Tit bliver robotsystemer speciallavet og kun kan klare et formål. Forretningsverden ændrer sig hele tiden, og et speciallavet robotsystem kan hurtigt blive forældet til opgaverne. Disse konstruktioner tager også tid at planlægge og bygge, da stort set alt skal laves fra bunden. Det koster tid og penge og har ofte lang indkøringstid.

Derfor er et Plug and Play system ofte den bedste løsning. Med et Plug and Play system får du et standardprodukt, som med små justeringer kan tilpasses din forretning

Med robotcellesystemet fra Automation Modules, får du en køreklar robotcelle. Du sparer en masse implementeringstid, og er klar til at producere allerede efter en 1 dags opstilling og 1 dags kursus.

Automation Modules har lavet et fleksibelt robotcellesystem, der kan tilpasses efter dine behov.

Nedenunder har vi illustreret, hvad man også skal tænke på, inden man sætter sig for at få lavet et speciallavet robotsystem.  

Læs mere på vores hjemmeside www.automation-modules.com eller ring til Lars Jørgensen på mobil 61 62 09 91 for mere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Automation Modules

Bavnehøj 80
6040 Egtved
Danmark
Automation Modules

Send til en kollega

0.108