23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fjero deltager på verdens største offshoremesse i Houston, USA

Med et udstillingsareal på mere end 150.000 m2 og over 2.000 udstillere fra mere end 100 lande er det en af de helt store messer indenfor offshore- og marinesektoren.

Som leverandør af kundetilpassede hydrauliske cylindre til branchen er det helt oplagt, at Fjero også er til stede på messen. Fjeros ekspertise passer perfekt til offshore- og marinebranchen, som stiller særlige store krav til holdbarhed og funktioner. Driftstop er alles frygt, da det koster store summer, hvis et anlæg utidigt lukker ned. Da offshore udstyr dagligt udsættes for store belastninger i et ekstremt hårdt miljø, stiller virksomhederne derfor store krav til deres leverandører af komponenter i deres store anlæg. Fjero bruger erfaring og know-how, der er opsamlet gennem årtier, til at udvikle og designe de perfekte løsninger af hydrauliske cylindre.
 
”Vi deltager på messen for at pleje vores mange trofaste kunder og for at skabe helt nye kontakter. Offshore- og marinebranchen er under konstant udvikling. Det stiller store krav til udstyr og til nye funktioner, som udstyret skal udføre. Og vi vil gerne være med helt fremme og bruge vores store know-how til at udvikle og producere helt specifikke kundeløsninger”, udtaler salgschef Niels Storgaard Jensen, der selv vil være at træffe på Fjeros stand.
 
OTC-messen giver mulighed for at følge med i udviklingen af nye produkter og indhente generel viden og know-how om branchen. Viden og indblik er nødvendig for at kunne følge med som en kompetent leverandør af hydrauliske cylindre. Erfaring og viden herfra bruges også med stor succes i andre brancher, der efterspørger kundetilpassede hydrauliske cylindre. OTC-messen er åben den 6. til 9. maj 2019.
 
 
Evt. yderligere information kan indhentes hos salgschef Niels Storgaard Jensen, Fjero A/S på telefon +45 96160000

Fjero A/S
Oddervej 20 / Gemsevej 13
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10681588
P nummer: 1000117213

Send til en kollega

0.094