23948sdkhjf

Webshop for værktøj, svejsere & værkstedsudstyr nu fuldt funktionsdygtig

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIBUS SINDBY A/S

En opdatering som vores kunder længe har efterspurgt er gået i luften - Pladesmeden.com er nu en fuldt funktionel webshop.

Endelig, vi har ventet længe på at have det rette set up - Pladesmeden.com er nu fuldt integreret med vores CRM.

Det betyder for dig, at alle de fordele du har som kunde ved BIBUS SINDBY, er overført til vores webshop for værktøj, svejsere, værkstedsudstyr og meget mere.

Om det er leverings- eller samhandelsaftaler, så er du altid sikker på, at du opnår de bedste priser og betingelser, vi kan tilbyde dig. Her finder du også alle vores kampagner og stærke tilbud.

Så står du på værkstedet og mangler en skruetrækker eller en punktsvejser, så klik ind på siden og se det store udvalg vi har at tilbyde fra GYS, STANZANI, BETAG, RODAC, KRAFTWERK TOOLS og mange flere.

Kom og besøg Pladesmeden.com 

Alle autobranchens værktøjer & udstyr i en butik

BIBUS SINDBY har gennem flere generationer stået som garant for professionelt udstyr til hele autobranchen. Efterhånden som årene er gået, er sortimentet kun blevet større og bedre til at dække branchernes behov. Og med Pladesmeden.com er det nu endnu nemmere at finde de rette varer.

Værktøj til den professionelle bruger

Hos BIBUS SINDBY har vi altid haft et stort fokus på kvalitet og dette gør sig ikke mindre gældende ved vores værktøj. Derfor er vi stolte af vores partnerskab med Kraftwerk tools og Rodac, da disse producenter heller ikke går ned på deres kvalitet. Om du har brug for luft-, auto- eller håndværktøj, så fører vi det fulde udvalg der bruges i autobranchen, så klik ind og få dit kvalitets værktøj

Udstyr til ethvert værksted

Når dit værksted skal udvides eller have nyt interiør er BIBUS SINDBY klar til at assistere med alverdens udstyr samt hurtig levering. Fra arbejdslamper og skruestik, til arbejdsbord og værktøjsvogn – på Pladesmeden.com kan du finde alt dit værkstedsudstyr.

Svejsere fra Europas største producent

I over 50 år har GYS designet og produceret nogle af de bedste Svejsere og buleopretningsværktøjer, til stor glæde for autobranchen i hele Europa. Skal du bruge en Induktionsvarmer, en TIG svejser eller en ny svejsehjelm, så finder du alle typer svejsere og dets tilbehør hos os

Og der bliver fyldt med kampagner og tilbud

Hos BIBUS SINDBY har vi altid ført store kampagner, hvilke nu er blevet tilgængeligt online. Lige nu kører vi to tilbudskampagner med flere hundrede varer til lave priser. Klik ind og følg med i alle de aktuelle tilbud på Pladesmeden.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIBUS SINDBY A/S

Edisonvej 11
7100 Vejle
Danmark
BIBUS SINDBY A/S

Send til en kollega

0.063