23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC klar med nyt forretningsområde

SMC Danmark A/S lancerer SMC Engineering – et forretningsområde, der tilbyder fire forskellige koncepter indenfor kundetilpassede systemløsninger.

Generel travlhed i industrien og stigende efterspørgsel efter totalløsninger betyder, at tidspunktet nu er det rigtige for SMC at tilbyde et udvalg af koncepter indenfor kundetilpassede systemløsninger.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fortæller: ”SMC har jo 60 års erfaring med udvikling af større og mindre automationsløsninger sammen med vores kunder. Vi har analyseret markedet og mener, at det nu er modent til, at vi tilbyder vores ekspertise inden for udvikling af komplette systemløsninger. Det har vi valgt at gøre ved i første omgang at tilbyde hele fire forskellige koncepter.”

Behov for tidsbesparende totalløsninger
På grund af travlhed, fortsætter han, efterspørger flere og flere kunder nu, at SMC leverer nemme, fleksible, tidsbesparende, mere komplette og omfattende kvalitetsløsninger tilpasset deres egne projekter.

Henrik Bonde Jespersen pointerer desuden, at de kræfter koncernen stiller med i form af flere end 1.500 erfarne ingeniører i et fantastisk nordisk, europæisk og globalt netværkssamarbejde også er med til at muliggøre realiseringen af koncepterne. De fire nye koncepter inden for kundetilpassede systemløsninger fra SMC Engineering er:

Komplette kit
Til kunder, der anvender et tilbagevendende antal forskellige SMC-komponenter, tilbyder SMC nu bestilling af maskinsæt på ét varenummer. Alt kan inkluderes, lige fra komponenter til fritstående montering som for eksempel en ventilmanifold, og kunderne vælger selv, hvordan sættene skal navngives og pakkes. SMC leverer alle komponenter i én pakke - ét varenummer, én levering. Nemmere bliver det ikke.

Færdige løsninger
SMC tilbyder færdige løsninger, monteret fuldstændig efter kundens specifikationer. Til flere af vores ventilserier og luftbehandlingskomponenter har SMC desuden udviklet webbaserede programmer, hvor man alene eller sammen med sin SMC-kontakt, kan skabe sine egne skræddersyede produkter og modtage al relevant dokumentation direkte fra systemet.

Plademontering
SMC har stor erfaring i kundetilpassede plademonteringsopgaver. Man vælger selv plademateriale og -dimensioner. Skal pladen senere monteres i et styreskab, leveres den forberedt for hurtig installation.

Styreskabe – den samlede løsning
SMC leverer styreskabe testet og afprøvet. Komplet dokumentation bestående af inkorporeringserklæring, tegningsmateriale, pneumatik- og el-diagram, komponentliste og samletegning i 2D og 3D medfølger naturligvis.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.047