23948sdkhjf

Ny RONDA værktøjsadapter

| Medlemsnyhed | Indrykket af V. Brøndum A/S

Smart værktøjsadapter med luftregulering for tilkobling af håndværktøj til støvsuger.

For at sikre et godt arbejdsmiljø skal støv så vidt muligt fjernes ved kilden. Langt de fleste typer af elektrisk håndværktøj til slibe- og skæreopgaver leveres i dag med integreret støvskærm med studs til afsugning, hvor der er mulighed for at tilkoble en dust extractor, som er den korrekte betegnelse for en støvsuger, der tilkobles direkte på håndværktøj.

Alle kender til udfordringen med at få håndværktøj og dust extractor koblet sammen, da der ikke findes en fælles standard for dimensionen på hverken afsugningsstuds på håndværktøjet eller dust extractoren.

Din RONDA dust extractor leveres nu med en smart værktøjsadapter, som passer direkte på f.eks. Festool værktøj, værktøj med 32 mm og 38 mm studs, samt flere andre kombinationer.  

Dust extractors i klasse H skal være udstyret med et alarmsignal i tilfælde af lav lufthastighed i slangen. Da meget håndværktøj ofte har relativt små luftkanaler giver det stort trykfald og påvirker luftens hastighed i slangen. Dette aktiverer derved dust extratorens alarmsignal tidligere end det reelt er nødvendigt. Med en RONDA værktøjsadapter har du muligheden for at kompensere for håndværktøjets små luftkanaler og tilføre lidt ekstra luft ved hjælp af den integrerede luftreguleringsventil.

Værktøjsadapteren kan enten kobles direkte på håndværktøjet, eller der er mulighed for at koble den ind mellem to stykker slange og så sætte den fast i bæltet, hvis man f.eks. arbejder med en girafsliber, så slangen ikke slæber hen af gulvet.

Værktøjsadapteren leveres standard med RONDA 200H Power og RONDA 1800H, men kan selvfølgelig også købes separat.

For mere information besøg www.broendum.com eller kontakt V. Brøndum A/S i Silkeborg på telefon 86 82 43 66.

Medlemsnyhed

Indrykket af
V. Brøndum A/S

Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg
Danmark
V. Brøndum A/S

Send til en kollega

0.078