23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan får du nemt flotte TIG-lignende svejsesømme med MIG-svejsning

TIG-svejsning giver flotte svejsesømme, som nogle opgaver kræver.

Det er dog også en langsom proces sammenlignet med eksempelvis MIG/MAG-svejsning, da du her kan svejse hurtigere og tilsatstråden normalt er billigere.

DUO Plus er en Migatronic-funktion til MIG/MAG svejsning, som kan give dig flotte svejsesømme - (næsten) lige så elegante som ved TIG-svejsning, bare på kortere tid.

Hvad er DUO Plus?
Det vigtigste for os hos Migatronic er, at den nyeste svejseteknologi altid er tilgængelig i vores svejsemaskiner og software.

Derfor videreudvikler og forbedrer vores ingeniører og svejseeksperter hele tiden vores svejsemaskiner og deres egenskaber. Det har senest resulteret i en ny og forbedret DUO Plus-funktion.

Funktionen giver automatisk øget kontrol over smeltebadet, en stabil lysbue og reducerer varmetilførslen under svejsningen. Det forbedrer traditionel MIG/MAG sekvenssvejsning.

Det bedste resultat opnår du ved at bruge DUO Plus samtidig med pulssvejsning i rustfrit stål og aluminium. Et nøgleord er her svejsesprøjt, som vi for alt i verden vil undgå – især i rustfrit stål, da det kræver tid og ressourcer at efterbehandle det svejste emne.

DUO Plus er særdeles velegnet til svejsepositionerne oven-ned (PA) og stående kantsøm (PB).

Med DUO Plus kan du påvirke din MIG/MAG-svejseproces og din færdige svejsesøm, når det gælder:

  • Sømudseende
  • Svejsehastighed

Sømudseende
DUO Plus-funktionen styrer automatisk den indstillede svejsestrøm og sikrer regelmæssige køleperioder under svejseforløbet. Det reducerer den gennemsnitlige varmetilførsel.

Denne automatiske sekvensfunktion giver mulighed for at MIG/MAG-svejse med langsom peak/pausefrekvens, som er kendt fra mange TIG-svejsemaskiner.

Det er det, der skaber en smuk (TIG-lignende) svejsesøm. 'Dråberne' lægger sig elegant som perler på en snor.

Svejsehastighed
DUO Plus er hurtigere end traditionel TIG-svejsning, fordi det er en MIG/MAG-proces. Du kan altså svejse flere emner på en arbejdsdag, end hvis du anvendte den langsommere TIG-proces – uden at skulle bekymre dig om, om udseendet på svejsesømmene bliver pæne (nok).

Derudover vil den nye DUO Plus reducere din arbejdstid, idet funktionen i samspil med pulssvejsning reducerer mængden af svejsesprøjt. Du slipper altså for at skulle bruge dyrebar tid på efterbehandling.

Med den nye DUO Plus får du det bedste fra to verdener: en flot finish på kort tid - uden at skulle gå på kompromis med dit håndværk, ja faktisk tværtimod!

Sådan får du fingre i den nye DUO Plus
Alle, der har en Sigma Select svejsemaskine med DUO Plus, kan hente softwareopdateringen med den nye DUO Plus-funktion her på vores hjemmeside

Det er nemt – og endnu bedre; det er GRATIS.

Migatronic A/S
Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34485216
P nummer: 1001721060

Send til en kollega

0.047