23948sdkhjf

Seminar om 3D-metalprint til værktøjs- og procesindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af voestalpine HPM Denmark A/S

Uddeholm afholder seminar om mulighederne i 3D-metalprint den 4. april 2019 på Hotel Koldingfjord

Uddeholm er verdens førende leverandør af højtpræsterende specialstål til værktøjsindustrien.

I Danmark repræsenteres Uddeholm af voestalpine HPM Denmark A/S, som via Uddeholm-brandet er Danmarks største distributør af værktøjsstål.

Vi er nu klar til at levere pulver, services og komponenter til 3D-metalprint - ikke bare til værktøjsindustrien, men også til maskinkomponenter og lignende. Pulveret er fremstillet specielt til værktøjsindustrien med egenskaber som god polerbarhed, korrosionsstabilitet samt gode mekaniske egenskaber og meget høj renhed og reproducerbarhed.

voestalpine/Uddeholm kan hjælpe dig igennem hele processen med 3D-print af værktøjsdele og komponenter. Vi kan levere metalpulver til 3D-print, hjælpe til med konstruktion, design og simulering samt levere færdige og varmebehandlede og/eller overfladebehandlede komponenter ud fra dine ønsker.

voestalpine koncernen har investeret i 3D-printcentre i Europa, Asien og Nordamerika og er derfor klar til at supportere kunder både lokalt og globalt.

Den 4. april 2019 afholder vi et seminar om 3D-metalprint (Additive Manufacturing) på Hotel Koldingfjord i Kolding for at give kunder og samarbejdspartnere et indblik i mulighederne. På seminaret er der danske og internationale foredragsholdere, som kan fortælle om det sidste nye inden for 3D-metalprint. Der er stadig pladser på seminaret. Find mere information og programindhold på vores hjemmeside.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
voestalpine HPM Denmark A/S

Kokmose 8
6000 Kolding
Danmark
voestalpine HPM Denmark A/S

Send til en kollega

0.141