23948sdkhjf

​Schneider Electric tilbyder skræddersyede rack PDU'er

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Nye muligheder for tilpasning letter installationsarbejde i rackskabe og datacentre - og mindsker risikoen for fejl.

Der er flere fordele ved at konfigurere rack PDU'er i datainstallationer specifikt til de konkrete behov, uanset om der er tale om et enkelt rackskab eller et stort datacenter. Men hidtil har det været forbeholdt store kunder med store ordrer at få skræddersyet de livsvigtige PDU'er (Power Distribution Units.)

Nu gør Schneider Electric det nemt og hurtigt at få leveret kundetilpassede APC rack PDU'er, også i mindre antal, fortæller Johnny Robertson, salgsansvarlig i Schneider Electrics Secure Power-division:

"Vores nye, kundetilpassede PDU'er kan bestilles i antal helt ned til 20 stk. Det gør de skræddersyede løsninger langt mere tilgængelige, så flere kunder kan få en optimal PDU-løsning, der passer til deres specifikke behov," siger han.

Og der er adskillige valgmuligheder indeholdt i Schneider Electrics nye service:

 

  • PDU fremstilles efter nøjagtige mål til ønsket rackhøjde
  • Ni forskellige farvemuligheder på selve PDU'en
  • Strømkabler fås i fire forskellige farver
  • 100 procent kundetilpasset kabellængde
  • Valgfrihed mellem flere forskelige typer udtag, fx C13, C19 og Schuko i samme PDU
  • Mulighed for at vælge den præcise placering af forskellige typer udtag på PDU'en

"Farvemærkning af PDU'er og kabler letter installationsarbejdet, sparer kostbar tid og mindsker risikoen for fejl. Og når hvert enkelt kabels længde passer perfekt, slipper man for kabel-rod i skabet. Det betyder også mindre risiko for fejl, og det er ikke mindst godt for gennemstrømningen af kølende luft i rackskabet," forklarer Johny Robertson.

Produktionen af de skræddersyede APC rack PDU'er er placeret i Frankrig. Det betyder, at ordrer kan leveres hurtigt til danske installatører, datacenterejere og andre slutkunder.

Bestilling sker gennem Schneider Electrics distributører, men Schneider Electrics PDU-eksperter hjælper gerne med rådgivning og konfiguration - og med at henvise til distributør. Interesserede kunder kan kontakte Schneider Electrics Secure Power-division.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.11