23948sdkhjf

PallEvator pallemagasinerne fra Q-System får en ekstensiv opdatering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

Q-System har produceret pallemagasiner i over 50 år. Det har primært været in-line magasiner som er beregnet til indbygning i transportanlæg.

For 10 år siden besluttede de at de vil satse på stand-alone magasiner, så der blev ofret masser af tid og ressourcer på at designe et komplet stand-alone program.

Nu har stand-alone PallEvator programmet fået endnu en tur i opgraderingsmaskinen og blevet mere robust, intelligent og meget mere brugervenlig.

Lige nu består standard PallEvator programmet af 4 modeller; Q1 til 15 eller 25 europaller, Q½ til halvpaller, Q Double til 2x 15 europaller i forlængelse af hinanden og Q5 til 15 eller 25 europaller, hvor du selv kan vælge hvor mange paller (1-5) du vil stable/afstable ad gangen.

Derudover kan du få skræddersyet et pallemagasin til netop dit behov – om du så har træ-, metal- eller plastikpaller.

Nye medlemmer af PallEvator familien er PallEvator Heavy modellerne. Her har man skiftet aktuatorerne ud med kædedrevet motorer. Det betyder at magasinerne kan holde til mere, både vægt og antal paller den kan håndtere, før der skal service på magasinet. Et standard magasin med aktuatorer, kan håndtere ca. 10.000 paller før service. Med PallEvator Heavy modellerne tredobler de holdbarheden, så de kan håndtere ca. 30.000 paller før service.

Ikke nok med at tilføje PallEvator Heavy til programmet, så har de også fået en gevaldig opdatering på styringen. Det nye interface har fået en brugervenlig og overskuelig menu. Du kan også nu se hvilke typer fejl, magasinet kan fejle i den nye alarmlog. Den nye styring leverer også en ”live” status på magasinet, så du kan se om dine sensorer bliver aktiveret eller ej under en cyklus. Denne funktion er også et stærkt værktøj til fejlfinding, hvis magasinet skulle gå i stå.

En anden fordel med den nye styring er muligheden for at tilkoble et modem, så de kan fjernbehandle magasinet og opdatere softwaren i styringen, hvis der er behov for det. Dette er især et godt tilbehør når de sælger PallEvator pallemagasiner til udlandet. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Danmark
Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064