23948sdkhjf

AARHUS TECH indvier topmoderne industriteknik-faciliteter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aarhus Tech

En opdateret maskinpark med helt nye maskiner står nu klar efter et halvt års arbejde med modernisering af industriteknik-afdelingen på AARHUS TECH. De nye rammer er med til at sikre, at eleverne også i fremtiden bliver attraktive lærlinge.

Der er blevet arbejdet og fornyet i industriteknik-lokalerne på AARHUS TECH gennem det sidste halve år. Både maskinerne og faciliteterne i skolens industriteknikmiljø er nemlig blevet opdateret og moderniseret.

- Jeg er super glad for, at vi nu kan åbne dørene for et nyt, åbent, lyst og moderne undervisningsmiljø på industriteknik. Vi har fået opdateret vores maskinpark og har nu et enormt stærkt undervisningsmiljø til vores elever, siger uddannelseschef for Skolen for byggeri og metal, Kenneth Sjøberg Wolff.

De nye faciliteter er resultatet af lang tids arbejde med at skabe et undervisningsmiljø, som giver mening set fra både elevens og virksomhedernes side, fortæller uddannelseschefen.

- Vi har blandt andet lagt vægt på at få indsigt i virksomhedernes miljøer og udstyr samt den hurtige udvikling, der foregår i branchen. Vi har gjort os rigtig mange tanker om, hvordan fremtidens undervisningsmiljø og branche kommer til at se ud, så vi kan sikre, at der også fremover kan leveres god undervisning i lokalerne.

Klædt på til fremtidens udfordringer

Med moderniseringen følger en opdateret maskinpark med nye maskiner, som gør det muligt at give eleverne kompetencer på et højt specialiseret niveau.

Og det er vigtigt, når de skal videre fra skolen, fortæller uddannelseschef Kenneth Sjøberg Wolff.

- Vi skal uddanne den kommende generation af industriteknikere med et højt fagligt niveau, der klæder dem på til fremtidens udfordringer, hvor de skal være med til at udvikle vores industri, siger han og fortsætter:

- Det er vigtigt, at vi allerede fra første dag i deres uddannelse kan præsentere eleverne for en del af den verden, som de træder ud i efter deres grundforløb. Det mener jeg, at vi især kan med det nye miljø og maskinsetup.

Indvielse af lokalerne

Indvielsen af de nye faciliteter finder sted onsdag den 27. marts klokken 14-16.00 på AARHUS TECH, Halmstadgade 6.

Til indvielsen kan besøgende se de nye faciliteter og møde og få en dialog med lærere og elever fra industriteknikeruddannelsen.

Der vil være åbningstale ved direktør Annette Lauridsen, AARHUS TECH. Herefter vil Torben Gadegaard, Dansk Metal og Claus Johansen, DSB, fortæller om erhvervsudviklingen og behovet for uddannelse i branchen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aarhus Tech

Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark
Aarhus Tech

Send til en kollega

0.124