23948sdkhjf

ATyS d M fra Socomec

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ara-El ApS

Fjernstyret afbryder til brug i lavspændings strømforsyningssystemer.

Ara-El ApS Fordi fremtiden forpligter!

ATyS d M er enfaset eller trefaset overførelses afbryder, der er fjernstyret ved hjælp af volt-fri kontakter fra en ekstern controller. Det er modulopbyggede produkter med positiv pause indikation. De er beregnet til brug i lavspændings strømforsyningssystemer, hvor en kort afbrydelse af belastningsudbuddet er acceptabelt under overførsel.

FORDELE

Sikker drift:
Atys d M produkter giver elektriske og mekaniske låsemekanismer for optimal sikkerhed. Produktet giver også positiv pause indikation, hvilket bekræfter skiftestilling med dobbelte mekaniske indikatorer som forøger sikkerheden.

Hurtig overførsel:
Atys d M er baseret på spole og teknologi med roterende kontakter, derfor sikres en ekstrem kort Black-out varighed (<90ms

Høj ydeevne:
Atys M er i overensstemmelse med IEC 60947-6-1, en standard for styrende overførselsafbrydere. AC 33B karakteristik op til 125 A, gør det muligt at bruge det samme produkt til resistive og induktive belastninger.

Immun overfor netværk spændingsudsving:
Strømforsyningen til Atys d M er kun aktiv under overførsel. Da produktet er baseret på stabile positioner, er det ikke påvirket af spændingsudsving på netværk .

Kontakt Ara-el ApS på telefon 56 28 65 50 eller på mail: ara-el@ara-el.dk for yderligere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ara-El ApS

Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Danmark
Ara-El ApS

Send til en kollega

0.063