23948sdkhjf

Intelligent E-pulsnøgle på batteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

Desoutter lancerer en ny E-pulsnøgle på batteri med WiFi kommunikation - oplyser AVN Teknik.

WiFi kommunikationen sikrer, at alle bespændingsdata bliver gemt og batch tælling udført.
E-pulsnøglen kan udføre mange flere monteringsopgaver og dermed reduceres cyklustiden.

E-pulsnøglen på batteri kan klare op til 25 Nm og vejer kun 1,2 kg. Den støjer mindre og afgiver færre vibrationer end konventionelle pulsværktøjer.   

Operatøren kan håndtere E-pulsnøglen med fuld kontrol, og den ergonomiske udformning giver operatøren mulighed for at anvende E-pulsnøglen med kun én hånd, hvilket giver en større fleksibilitet og mere effektiv bespænding. Der er ingen fare for vrid eller stød, som påvirker arm eller håndled, så E-pulsnøglen belaster ikke operatøren - selv efter mange arbejdstimer. 

Desoutters nye E-pulsnøgle på batteri giver stor fleksibilitet. Arbejdet kan udføres meget hurtigere, og den kan klare mange flere opgaver, da E-pulsnøglen ikke længere er begrænset af kabler eller ledninger.  

Desoutters E-pulsnøgle kan skabe et effektivt arbejdsflow og gode arbejdsforhold for operatørerne, som betjener maskinerne. Risikoen for belastningsskader undgås, da E-pulsnøglen er udformet ergonomisk og har en lav påvirkning på hånd-arm vibrationer. Dokumentationen sikres via WiFi kommunikationen, som gør det muligt at gemme alle data.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis du vil vide mere om Desoutters nye E-pulsnøgle på batteri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11