23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA udvider salgsteamet i Food afdelingen

Det går stærkt hos BILA A/S, og i løbet af det sidste år er der ansat omkring 100 medarbejdere for at følge med efterspørgslen på optimering og automatisering af industrien hovedsageligt i Danmark, Norge og Sverige.

En af de mange nye medarbejdere, der skal være med til at løfte forretningen og styrke salgsindsatsen, er den 39-årige Anne Kathrine Aistrup Mikkelsen, der er ansat i Market Unit Food. Her skal hun udvikle langvarige relationer til nye og eksisterende Key Account kunder og servicere udvalgte brancher indenfor fødevareindustrien, blandt andet lakseindustrien.

Anne Kathrine har stor erfaring indenfor fødevarebranchen, og igennem de sidste 8 år har hun arbejdet med projektledelse af teknologiprojekter rettet mod indkøb og udvikling af nyt udstyr og optimering af eksisterende processer.

”Jeg er rigtig glad for at være kommet med på team BILA, og jeg ser meget frem til at komme ud til kunderne og være med til at skabe værdi for både kunderne og BILA”, udtaler Anne Kathrine. Anne Kathrine kan træffes på akm@bila.dk eller tlf. 5125 8625

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031