23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt produkt: Stor Line Vac i rustfrit stål til fødevare, farmaceutika og kemikalier

Ændrer nemt standardrør eller slanger til kraftfulde høj volumen transportører

EXAIR’s nye 2½” (64 mm) og 3” (76 mm) Line Vac i rustfrit stål ændrer nemt almindelige slanger eller rør til kraftfulde transportsystemer til store mængder materialer. De er designet til områder der kræver 316SS som f.eks. fødevare, farmaceutika og til mere krævende miljøer, som f.eks. høje temperaturer samt til ætsende og hygiejniske omgivelser.

Deres størrelse gør dem perfekte til at transportere større dele og store mængder materiale over lange afstande. Line Vac er designet til at blive monteret på standard VVS rørkoblinger, hvilket gør det nemt at opbygge et komplet transportsystem ved hjælp af standard rør og fittings.

Line Vac transportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’s krav til tryk. De fås i ni størrelser fra 3/8" (10mm) op til 3" (76mm), der passer til gængse slange- og rørdiametre.

Andre modeller

  • Gevind modeller til almindelige rør, der også fås i rustfrit stål type 303 og type 316 til mere krævende miljøer, som f.eks. høje temperaturer samt til ætsende og hygiejniske omgivelser.
  • Den kraftfulde Heavy Duty model producerer maksimal effekt til materialer med meget bulk
  • Sanitary Flange Line Vac er egnet hvis der kræves en sikker rørforbindelse, hvor Line Vac ofte skal fjernes ved rengøring

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343 hvis du er interesseret i at høre mere om Line Vac programmet fra EXAIR, eller klik her og se mere

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.032