23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MultiAir sikrer textilfarveri en mere miljørigtig produktion

Et samarbejde med MultiAir betyder at L.P. Hansen textilfarveri har fået både bedre arbejdsmiljø og energibesparelser

L. P. Hansen textilfarveri i Bredsten er Danmarks eneste svanemærkede tekstilfarveri og en del af DILLING Underwear som producere økologisk undertøj.

Som et led i at være en svanemærket og bæredygtig virksomhed ønskede DILLING at øge arbejdsglæden ved at forbedre indeklimaet og arbejdsmiljøet for deres medarbejdere på deres textilfarveri.

Helt i tråd med virksomhedens filosofi har MultiAir leveret en energirigtig løsning, der sørger for at varmen fra den udsugede luft benyttes til at opvarme erstatningsluften, i form af en krydsveksler. Deres nye løsning sikrer dermed ikke kun et bedre arbejdsmiljø og indeklima men også energibesparelser.

Derfor er ejer af textilfarveriet, Villy Bertelsen, også meget tilfreds med deres løsning fra MultiAir. Han udtaler desuden at de er glade for samarbejdet med MultiAir og at alle aftaler er blevet overholdt og til tiden.

Hvis din virksomhed er interesseret i at øge arbejdsglæden gennem bedre indeklima og arbejdsmiljø og samtidigt sikre energibesparelser, så kontakt MultiAir i dag og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv til os på info@multiair.dk. Du er også velkommen til at kigge på www.multiair.dk hvor du kan læse mere om vores virksomhed, produkter, lovkrav osv.

Klimablock Herning ApS
Teglvænget 23
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41014415
P nummer: 1012172423

Send til en kollega

0.047