23948sdkhjf

Intelligent E-pulsnøgle på batteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

E-pulsnøglen kan udføre mange flere monteringsopgaver og dermed reduceres cyklustiden ved hjælp af WiFi-kommunikation.

Desoutter lancerer en ny E-pulsnøgle på batteri med WiFi kommunikation.

WiFi kommunikation
WiFi kommunikationen sikrer, at alle bespændingsdata bliver gemt og batch tælling udført.
E-pulsnøglen kan udføre mange flere monteringsopgaver og dermed reduceres cyklustiden ved hjælp af WiFi-kommunikationen.

Undgå skadelige vibrationer
E-pulsnøglen på batteri kan klare op til 25 Nm og vejer kun 1,2 kg. Den støjer mindre og afgiver færre vibrationer end konventionelle pulsværktøjer. 

Operatøren kan håndtere E-pulsnøglen med fuld kontrol, og den ergonomiske udformning giver operatøren mulighed for at anvende E-pulsnøglen med kun én hånd, hvilket giver en større fleksibilitet og mere effektiv bespænding. Der er ingen fare for vrid eller stød, som påvirker arm eller håndled, så E-pulsnøglen belaster ikke operatøren - selv efter mange arbejdstimer. 

Stor effektivitet og arbejsflow
Arbejdet kan udføres meget hurtigere, og den kan klare mange flere opgaver, da E-pulsnøglen ikke længere er begrænset af kabler eller ledninger.

Desoutters E-pulsnøgle kan skabe et effektivt arbejdsflow og gode arbejdsforhold for operatørerne, som betjener maskinerne.

Undgå belastningsskader
Risikoen for belastningsskader undgås, da E-pulsnøglen er udformet ergonomisk og har en lav påvirkning på hånd-arm vibrationer. Dokumentationen sikres via WiFi kommunikationen, som gør det muligt at gemme alle data.

Vil du vide mere ? 
Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis du vil vide mere om Desoutters nye E-pulsnøgle på batteri.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Send til en kollega

0.121