23948sdkhjf

Ny ejer hos SONNE A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af SONNE A/S

Nu er alle kontrakter underskrevet. Eltronic Group overtog pr. 1. marts 2019 samtlige aktier i SONNE A/S. SONNE fortsætter som en selvstændig virksomhed med fokus på konsulentydelser inden for engineering og projektledelse.

I dag løftes sløret for de seneste måneders forhandlinger. Eltronic Group overtog pr. 1. marts 2019 samtlige aktier i SONNE A/S, som dermed får ny vind i sejlene. SONNE A/S fortsætter som en selvstændig virksomhed med fokus på at levere konsulentydelser inden for engineering og projektledelse. 

I forbindelse med ejerskiftet har tidligere ejer Jesper Rasmussen valgt at udtræde af ledelsen. Han overlader tøjlerne til Henrik Mathiesen, som fremover vil få titel af CEO.  

 »Jesper har opbygget en solid virksomhed, som har oplevet stor vækst de seneste 4 år. SONNE er i dag både velkendt og vellidt hos kunderne, hvilket vi også i høj grad kan takke Jesper for. Sammen med mine dygtige kolleger, glæder jeg mig til at bygge videre på det fundament, Jesper har været med til at opbygge, « fortæller Henrik Mathiesen.  

I billedet ses Henrik Mathiesen (til venstre) og Jesper Rasmussen (til højre).

Skærpet fokus 

SONNE A/S vil fremadrettet skærpe sit fokus mod virksomhedens kerneforretning, som er konsulentydelser inden for engineering og projektledelse.  

 ”Vores industrikunder i Danmark oplever fortsat kraftig vækst og efterspørger i stigende grad kompetente ingeniører og projektledere. SONNE A/S har opbygget et stærkt netværk af både interne og eksterne konsulenter, som ofte kan træde til med kort varsel. Med et skærpet fokus på netop denne del af vores forretning, ser vi frem til fortsat at kunne servicere både eksisterende og nye kunder med højt kvalificeret arbejdskraft,” fortsætter Henrik Mathiesen. 

Hos Eltronic Group ser ejer og direktør for Eltronic A/S, Lars Jensen, overtagelsen af SONNE A/S som en god og sund investering.  

”Eltronic Group kender de store danske industrikunder godt, og vi ved også af egen erfaring, hvor stort behovet for kvalificeret arbejdskraft er i disse år. Vi ser frem til at følge den fremtidige vækst hos SONNE A/S i de kommende år,” udtaler Lars Jensen. 

Med overtagelsen af SONNE A/S beskæftiger Eltronic Group i alt ca. 500 medarbejdere og omsætter for 600 mio. DKK. 

 Yderligere information: 

 Henrik Mathiesen, CEO SONNE A/S, 2911 8404

 Lars Jensen, CEO Eltronic A/S, 4014 5644


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SONNE A/S

A. C. Illums Vej 11
8600 Silkeborg
Danmark
SONNE A/S

Send til en kollega

0.1