23948sdkhjf

Opnå den perfekte overflade !!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flex-Trim A/S

Flex Trim er igen klar til at vise "komposit-verden" hvordan man får den Perfekte overflade.

Flex Trim deltager i disse dage på JEC 2019 som foregår i Paris.

Her vil vi vise vores ekspertise og knowhow i overfladebehandling. Vi har over 25 års erfaring og viden indenfor slibning, Vi vil derfor gerne vise "komposit-verden" hvordan vi ved hjælp af vores unikke slibeløsningerne kan hjælpe med at udvikle og forenkle deres produktion.

På vores stand vil du blandt andet kunne opleve vores "Sandperfect 600", dette er en maskine som kan klare de fleste overflader alt lige fra fladt til de mere komplekse emner, Vi vil selvfølgelig også vise vores velkendte håndmaskiner.

 Opnå den perfekte overflade med robotter??

Vi viser dig også hvordan du kan opnå den perfekte overflade ved brug af en kollaborativ robot.  Eller se vores nyudviklet iSand HWY som er en fleksible slibeløsning som passer til alle robotter på markedet. Lyder det ikke godt??

Du kan ligeledes se vores løsning til vindsektoren, vores løsninger reducere typisk tidsforbruget og giver dig andre fordele såsom; forbedret arbejdsmiljø (mindre vibrationer og støj, bedre udnyttelse af jeres produktionsfaciliteter grundet den hurtige slibeproces og sidst men ikke mindst en ensartet slibning af overfladen.

 Flex Trim er at finde i Hal 6 – T73 – så gik forbi hvis du også ønsker at få den Perfekte overflade.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flex-Trim A/S

Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
Flex-Trim A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078