23948sdkhjf

Er dit netværk vigtigt for dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Undgå nedetid og spar penge på din IT-infrastruktur

Med EXFO’s løsning til “Active Service Assurance” kan du få visibilitet hele vejen gennem dit netværk og få et overblik over netværkets performance - 24/7.

Undgå nedetid og spar penge på din IT-infrastruktur

  • Har I flere lokationer i jeres netværk?
  • Er I afhængige af en høj performance og driftssikkerhed internt og mellem lokationer?
  • Vil I spare penge på jeres dyrt købte infrastruktur, ved at kunne dokumentere at I får hvad I betaler for?

At undgå nedetid i netværket er et ”must” for en effektiv IT-drift. Men at I rent faktisk kan spare penge på jeres eksterne forbindelser fra netværksleverandøren ved at kunne dokumentere kvaliteten - det er nyt for mange.

”Netværket er langsomt” og ”Systemerne er nede” er ofte kommentarer fra frustrerede medarbejdere i virksomheden. Men hvorfra stammer det egentlige problem? - Sjældent er det ”nettet” i sig selv, men nærmere konfigurations- eller indstillingsfejl på det aktive udstyr - enten hos jer selv eller hos jeres infrastruktur-leverandør.

 Hvad er Active Service Assurance?

De fleste systemer på markedet benytter sig af passiv overvågning af netværket, hvor problemerne først bliver opdaget når skaden er sket. EXFO’s løsning arbejder proaktivt med at give dig trends på netværket for at sikre driftssikkerhed og undgå kritiske nedbrud.

Vi injicerer en meget let syntetisk trafik i nettet, som bliver målt på 100-vis af KPI’er. Forestil dig en avanceret ”ping-test”, hvor alle KPI’er bliver indsamlet og sammenlignet for at identificere potentielle problemer før de opstår!

Næsten ingen HW
Løsningen fra EXFO kræver ikke en masse HW - der kan være tale om en enkelt probe/”verifier” placeret centralt i netværket, som genererer den syntetiske trafik ud i nettet. Jeres egne netværkselementer (Routere eller Switche) vil fungere som reflektorer. Dette betyder at vi med én enkelt verifier kan teste ud mod 100 eller endda 1000 netværkselementer/lokationer - vi skal bare bruge IP-adresser på enhederne.

En verifier kan endda installeres som en virtuel enhed - dvs. HW kan helt udelades i denne løsning.

Layer2-Layer7
Oftest hjælper vi med at skabe visibilitet på transportlaget (L2+L3). Dette gør vi ved hjælp af ITU-standardiserede protokoller (L2: OAM-ITU-1731 - L3: TWAMP)

Systemet tester også de højere lag - bl.a. VoIP, Video, FTP, DNS, home-page look-up etc.

Hvad koster det?
EXFO’s løsning henvender sig til større netværk, som ofte spænder over flere fysiske lokationer. Prisen på løsningen afhænger primært af antallet af lokationer, typen af tests etc.

Derudover arbejder vi også på muligheden for at leje systemet i tidsbegrænset periode.

For mere information kontakt: Jens Bundgaard, jbu@hf.net 2220 2618

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11