23948sdkhjf

Bowitek lancerer en ny og banebrydende strømlinet CE-mærkning, der sparer industrien tid og penge.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bowitek ApS

Adm.dir. i Bowitek, Thomas Thillemann Petersen, udtaler: “Bowitek har skabt en ny metode til strømlinet CE mærkning, der gør op med årtiers konsulent- og specialist-tankegang.

At vi på én gang kan øge kvaliteten af CE mærkningen i Danmark, og dermed sikkerheden, og samtidig spare virksomhederne tid og penge på deres CE mærkning, passer fint med Bowiteks mission-statement: “det vigtigste for os er, at du effektivt får en CE mærkning, du kan være tryg ved”  siger Thomas Thillemann Petersen.

Med lanceringen af Bowitek Safety Solutions bliver Bowitek den eneste danske safety virksomhed, der kan strømline CE-mærkningsprocessen med bevisligt store besparelser i tid og penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten - tværtimod.

Den nye metode giver virksomhederne adgang til Bowiteks egne værktøjer, så de selv kan arbejde med CE mærkning med Bowiteks viden som udgangspunkt og med Bowitek som sparrings-partner.

Bowitek Safety Solutions sikrer for første gang i CE mærkningens historie løsninger, der både er state-of-the-art og giver virksomhederne et målbart benchmark for kvaliteten. Et benchmark, som virksomhederne også let kan forklare deres underleverandører så de véd, hvad de skal leve op til. 

Patent på vej og planer om international ekspansion

Bowiteks metode har været under udvikling i flere år og er så ny og banebrydende, at det har været muligt at søge om patent på den, og Bowitek har planer om også at gå internationalt med metoden, i første omgang i Skandinavien.

Kontakt: Adm. direktør Thomas Thillemann Petersen
Mob: +45 27 88 06 67  Email: thpe@bowitek.dk

Læs mere i vedlagte bilag: Bowitek Safety Solutions introduktions-brochure.

Om Bowitek

Bowitek har siden 2009 leveret state-of-the-art CE mærkning til danske virksomheder, og har i dag en række af de største danske produktionsvirksomheder som faste kunder - kunder, der stiller de højeste krav til deres CE mærkninger og sikkerhed. Bowitek har afdelinger i Fredericia, Valby og Randers, og beskæftiger i dag 12 medarbejdere. www.bowitek.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bowitek ApS

Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Danmark
Bowitek ApS

Send til en kollega

0.094