23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra samme leverandør - manuelle GEMÜ-kugleventiler med integreret stillingstilbagemelding

Ventilspecialisten GEMÜ fra Ingelfingen tilbyder en teknisk gennemprøvet løsning for kugleventiler til manuel betjening med passende stillingstilbagemelding. Og så er den allerede formonteret, forindstillet og testet.

Ved første øjekast findes der mange forskellige udbydere af kugleventiler og stillingsindikatorer. Mange af disse udbydere har dog kun det ene af produkterne på programmet. Ofte købes de enkelte komponenter derfor fra to forskellige leverandører. Det betyder, at begge komponenter kræver omfattende montering på stedet, før de finder deres plads i anlægget. 

GEMÜ reducerer arbejdet på installationsstedet og tilbyder sine kunder manuelt betjente kugleventiler med integreret stillingsindikator. Det formonterede armatur sparer arbejde med logistik og dokumentation og muliggør hurtigere og enkel installation af anlægget på stedet. 

Både til kugleventilerne GEMÜ 711 og GEMÜ 740 i tre dele, den kompakte flangekugleventil GEMÜ 762 i én del og højtrykskugleventilen GEMÜ 797 tilbyder GEMÜ de induktive dobbeltsensorer GEMÜ LSF og endestopboksen GEMÜ LSC til stillingstilbagemelding. 

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.031