23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC er i førersædet med innovative løsninger på Tire Technology Expo 2019

Endnu engang er SMC i pole position på dette års Tire Technology Expo, Hannover, når den globale leverandør af pneumatiske og elektriske automationsløsninger fremviser sin portefølje af innovative komponenter.

Fra stand 9064 i hal 21 på Deutsche Messe Exhibition Centre, udstiller SMC med deres brede sortiment af produktløsninger fra ioniseringsapparater og temperaturkontrolenheder til ventiler og elektriske aktuatorer, der anvendes i processer som blanding, ekstrudering og kalendring, hærdningstryk og dækbygning samt inspektion og dækhåndtering.

Med kravene fra Industri 4.0, maskinsikkerhed og ISO 13849 samt energieffektivitet i spidsen for fremstillingshensyn er SMC's løsninger designet til at hjælpe dækproducenter med at nå deres mål om bedre produktivitet og forbedret sikkerhed.

SMC 's European Industry Manager Paolo Gamarino siger: "Tire Technology Expo har i sit 19. år opnået sit ry som Europas mest prestigefyldte udstilling og konference for dækproduktionsteknologi, og vi er meget glade for at være en del af det. Med løbende fremskridt inden for fremstillingsteknologi kan besøgende på vores stand finde mere om SMC samt vores fremtidssikrede og skræddersyede løsninger til dækproduktion.”.

Besøgende på SMC's stand 9064 i hal 21 vil blive hilst velkommen af et team af internationale eksperter, der vil være til rådighed for at tilbyde professionel rådgivning og support. Før udstillingen lukker onsdag den 6. marts, vil selskabet være vært for en "Happy Hour" for besøgende fra kl. 16, hvor der tilbydes et udvalg af forfriskninger.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.047