23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanmaster har løftet kvaliteten for limudlægning hos Cembrane

Limproces automatiseret med doseringsudstyr og robot integreret i en unik sikker celle.

Cembrane i Lynge producerer og eksporterer keramiske filtre til over 20 lande under mottoet Clean Water for Life.
I fremstillingen foretages en del limning af produktemner i hånden, hvilket har taget en stor del af medarbejdernes tid i produktionen.
Scanmaster kom ind i billedet i 2018 efter at Cembrane havde købt en UR robot, men endnu ikke fundet en metode til at integrere den som hjælp i deres limproces. Intentionen var at lade den indgå i fremstillingsprocessen, men da den i sig selv ikke kunne bruges uden doseringsenhed m.v. manglede den totale løsning.
Scanmaster har med deres doseringsviden kunnet skabe en unik løsning i form af en robotcelle, hvor robotten er programmeret til at lime flere keramiske plader i en samlet limningsproces. Robotcellen blev programmeret til at lime flanger med en meget præcis dosering med i dette tilfælde en Viscotecs Preeflow ECO-Duo dispenser løsning. Herved optimeres såvel på arbejdstid – man når mere på kortere tid – men også på kvaliteten, idet kvaliteten af limudlægningen på produktet er en mere præcis ensartet streng, end det ville være menneskeligt muligt at lave. Der er stor tilfredshed med produktets kvalitet, hvilket begrunder at kunne benytte en robot til formålet.
”Vi er utrolig glade for vores robotløsning, som har automatiseret vores produktion. Det er en doseringsløsning der til fulde lever op til vores kvalitetskrav. Så vi er glade.” udtaler Direktøren for Cembrane Lasse Andreassen.
Scanmaster som forhandler Viscotecs produkter har således leveret en komplet samlet løsning med Preeflow doseringsudstyr i en helt unik celle integreret med den eksisterende robot til en halvautomatisk proces. Resultatet for Cembrane er et bedre produkt for kunden og en hastighedsstigning, så de bedre kan følge med efterspørgslen.
Viscotecs Preeflow ECO-Duo dispenser forhandles af Scanmaster på www.Scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

TTM
Thorbjørn Taulborg Madsen
ttm@scanmaster.dk

Send til en kollega

0.062