23948sdkhjf

Ny RONDA 1800H Power industristøvsuger

| Medlemsnyhed | Indrykket af V. Brøndum A/S

Arbejdstilsynet har fokus på at reducere støvgenerne, f.eks. når du arbejder med fint kvarts eller gipsstøv og anbefaler oftere og oftere, at du benytter en H-klasse støvsuger.

Det glæder os derfor at kunne introducere den nye RONDA 1800H Power. Maskinen er en H-klasse støvsuger med samme motor, motorstyring, sugekraft m.m. som RONDA 200H Power og med et stort kanalfilter, som giver optimale driftsbetingelser selv ved store mængder fint støv. Samtidig er den udstyret med et robust metalstel og store hjul, som gør maskinen let at transportere.

RONDA 1800H Power leveres i 2 versioner – én med opsamling i Longopac pose og én med opsamling i metalcontainer:

RONDA 1800H Power med Longopac
Mange kunder specielt inden for bygge- og nedrivningsbranchen efterspørger muligheden for at opsamle støvet i Longopac poser, som er plastikposer i endeløse baner, da dette giver mulighed for en relativ støvfri tømning. Læs mere om modellen her.

RONDA 1800H Power med opsamlingsspand
I denne version opsamles det opsugede materiale i en metalcontainer, som udløses ved at løfte et håndtag. Hurtigt og effektivt. Maskinen leveres også standard med engangsbeholder, hvor der også er mulighed for at benytte en løs plastsæk. Læs mere om modellen her.

For yderligere info, se www.broendum.com, eller kontakt os på tlf. 86 82 43 66.

Medlemsnyhed

Indrykket af
V. Brøndum A/S

Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg
Danmark
V. Brøndum A/S

Send til en kollega

0.079