23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seritronic med attraktiv produktudvidelse

Vi trives med at lytte til kundernes ønsker. Når vi derfor får muligheden for at tilbyde vores kunder et produkt, der giver mening, så tøver vi ikke med at sige ja. Det betyder, at vi fra i dag kan tilbyde vores kunder kabinetter.

Valget af leverandør er faldet på det italienske firma, TEKO Enclosures, der har beskæftiget sig med plast- og alukabinetter siden deres grundlæggelse i 1957. Deres mange års erfaring og fokus på kvalitet har udmundet sig i, at TEKO Enclosures er indehaver af certificeringen UNI EN ISO 909-2000. En certificering der har spillet en afgørende faktor i udvælgelsen af netop denne producent, idet denne kvalitetssikring imødekommer vores niveau. 

Det er vores ønske, at vi, igennem et tæt samarbejde med producenten, kan tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse med enten af købe kabinetter separat eller integreret med f.eks. et betjeningspanel, et folietastatur eller display. Mulighederne med kabinetter er ubegrænset, og det stemmer overens med vores ambition om at udvikle kundetilpassede løsninger. Yderligere anvendes kabinetter ofte som en del af processen til det færdige produkt, hvilket betyder, at udvidelsen ville bidrage til, at vi kommer tættere på en komplet løsning. 

Vi fastholder vores ekspertiseområde, at kombinere serigrafi med elektronik, mens vi forhandler kabinetter, der kan integreres og samles i vores mekatroniske afdeling. 

For yderligere interesse eller information henvises der til Seritronics hjemmeside, hvor du kan lade dig inspirere af de nye produkter. 

Mekoprint Seritronic A/S
Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36926406
P nummer: 1020495428

Kontaktperson

DGT
Diana Grøndahl Thomassen
dgt@seritronic.dk

Send til en kollega

0.031