23948sdkhjf

Et kig i krystalkuglen for 2019 - Hvad skal du satse på?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Vi har bedt vores divisionschef for Industrien, Per Dissing-Larsen om at give sit bud på, hvad han anser for de vigtigste fokusområder i 2019. Læs med her og bliv måske lidt mere klar på hvad jeres fokus skal være.

KONFIGURATION: TILPASNING AF LØSNINGER
Konkurrencesituationen i den danske industri bliver mere og mere presset. Vi mødes med nye mindre virksomheder, som er agile og finder sweetspots, som påvirker den mere etablerede industri.

Dette stille store krav til, hvordan vi agerer over for vores kunder. Disse kunder forventer tilpassede løsninger, hvorfor vi skal være skarpe på konfiguration af vores løsninger, hvor det giver mening.

 STANDARDISERING ER NØGLEN
En standardiseringsproces er vigtig, og her skal man, som virksomhed, have fokus på de produkter, man laver - og ikke levering af ordrene. Man skal således have styr på sine CAD-data og processer – f. eks. via Vault og NTI TOOLS, hvor man sikre dataskabelsen og håndteringen i et kontrolleret miljø. Derved kan man opnå bedre kvalitet og hurtigere gennemløbstider, da man arbejde i mere kendt terræn.

PRODUCT LIFECYCLE MANAGEMENT
Industri 4.0 er et slidt buzzword, men alligevel yderst interessant, da det handler om af digitalisere og integrere de mange platforme, man typisk har opbygget igennem flere år. Ved at søge minimeringen af brudte processer, samle informationer og sikre tilgang, kan man undgå forsinkelser og skabe et bedre grundlag for de daglige beslutninger. En samlet løsning, som man med fordel kan indføre i faser, er Fusion Lifecycle (PLM), som giver svar på rigtig mange problemstillinger inden for nye produkter, vare- og styklister, ændringshåndtering osv.

UDNYT DE REDSKABER I ALLEREDE HAR
Man skal altså i 2019 se på sine produkter, og få dem standardiseret i skabelsen – f. eks. med NTI TOOLS - og valideret via de Simuleringsfunktioner, som allerede findes i Autodesk Product Design & Manufacturing Collection. Det er også vigtigt at sikre en god platform (PDM/Vault) til sine CAD-data. Når CAD-data er skabt optimalt, kan de genbruges bedre og skabe værdi for virksomheden. Efterfølgende handler det om samarbejde på tværs af afdelinger, underleverandører og kunder – her er Fusion Lifecycle en fantastisk løsning.

VIDEREUDDANNELSE
Tag fat i jeres normale NTI-kontakt og få en snak omkring udviklingsmuligheder i virksomheden, og om hvordan I hurtigst og bedst adopterer og får den optimale uddannelse i ny teknologi.

Læs meget mere på www.nti.biz


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.175