23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sigma Select gør svejseprocessen mere effektiv

For Nordic Steel er fleksibilitet altafgørende.

Den norske stålvirksomhed har for nylig udvidet maskinparken med en helt ny Sigma Select svejsemaskine fra Migatronic for at fastholde sin position som markedets førende inden for avanceret pladebearbejdning og svejs; for med de rigtige maskiner er alt muligt.

Siden opstarten i 2005 har Nordic Steel taget den norske svejseindustri med storm. Fra fabrikken i Orstad, 20 minutters kørsel fra Stavanger, hjælper virksomheden en række industrier med højt specialiserede svejseopgaver og avanceret pladebearbejdning – fra offshore og fiskeri til infrastruktur samt bygge og anlæg. Virksomheden svejser alt fra certificerede offshore- og undervandsenheder til bærende konstruktioner til skoler og offentlige bygninger.

- Vores serviceydelser indebærer tit komplekse svejseprocesser. Fra vores kunder modtager vi de planer og modeller, som vi bruger til at specialfremstille et givet produkt. Vores opgave er at bearbejde, montere og tilpasse de komponenter, som vi får fra vores underleverandører, til vores kunders behov, siger Roy Fuglestad, leder af svejseafdelingen hos Nordic Steel.

Effektiv og fleksibel svejsning

Nordic Steel har en række certificerede svejsere i de 4000 m² store produktionslokaler – og svejserne kender deres håndværk.

- Vi kan svejse næsten alle produkter og er i forvejen yderst fleksible i vores serviceydelser. Men den nyeste teknologiske udvikling åbner nye døre for en virksomhed som vores. Med højteknologiske svejsemaskiner kan vi blive bedre og mere effektive, forklarer Roy Fuglestad.  

Med det formål gradvist at modernisere maskinparken har Nordic Steel erhvervet Migatronics helt nye intelligente svejsemaskine, Sigma Select.

- Vi har i forvejen svejsemaskiner fra Migatronic og er yderst tilfredse med maskinernes avancerede funktioner samt store ydeevne og driftssikkerhed. Det er vores erfaring, at Migatronic-brandet er pålideligt og altid på forkant med den teknologiske udvikling. Derfor var det en nem beslutning for os at vælge Sigma Select, siger Roy Fuglestad.

Intelligent svejsning til alle certificeringer
Nordic Steel er den første stålvirksomhed i Norge, der har købt Migatronics nye Sigma Select.

- Sigma Select er meget nem og praktisk at bruge. Puls-funktionen sikrer sprøjtefri svejsning og en perfekt og ren finish. Det efterlader et mere færdigt produkt, der kun kræver meget lidt efterbehandling. Samlet set har Sigma Select resulteret i en mere effektiv svejseproces – og i sidste ende bedre produkter til vores kunder, forklarer Roy Fuglestad.

Sigma Select er en modulbaseret trefaset MIG/MAG og MMA inverter, der kombinerer flere funktioner i en enkelt intelligent svejsemaskine. Nordic Steel har opnået en række certificeringer og bruger alle kendte svejsemetoder til alle formål. Derfor valgte Nordic Steel at købe Sigma Select med alle anvendelige features for at sikre maksimal ydeevne og fleksibilitet.

- En bred vifte af software kan anvendes til Sigma Select, hvilket gør den til en yderst alsidig maskine, samtidig med at den også er meget nem at bruge og programmere. Det giver vores højt specialiserede svejsere større frihed til at udføres deres arbejde, da maskinen kan programmeres til at understøtte alle vores svejsecertificeringer. Det betyder, at vores svejsespecialister ikke skal bruge flere forskellige svejsemaskiner i deres arbejde, men kan nøjes med en enkelt. Vi er meget tilfredse med vores nye maskine og betragter den som et benchmark for fremtidige investeringer i nye svejsemaskiner i hele vores igangværende moderniseringsproces, udtaler Roy Fuglestad.  

Passer perfekt sammen
Ifølge Tommy Mellemstrand, som er salgschef hos Rogaland Import Service A/S, gør Sigma Selects  sofistikerede funktioner den interessant for virksomheder som Nordic Steel, der hyppigt påtager sig komplekse svejseopgaver:

- Maskinen er meget intelligent. Der kan overføres forskelligt software til den, hvilket øger brugerinterfacets alsidighed. Den er nem at bruge, og nye svejseprogrammer kan tilføjes og nemt installeres af svejserne. Maskinen efterlader ingen svejsesprøjt på tråden efter svejsning, hvilket også er en meget praktisk feature, da det kan være vanskeligt at starte maskinen, hvis der er metalaffald på tråden. Alt i alt leveres den med den nyeste teknologi - inklusive Migatronics fremragende service, siger Tommy Mellemstrand.

Rogaland Import Service A/S har fra starten i 2011 været Nordic Steels foretrukne leverandør af professionelt kvalitetsudstyr til svejsning. Den norske importør har tidligere leveret fire Sigma Galaxy maskiner fra Migatronic til Nordic Steel – og da Nordic Steel spurgte efter en ny fleksibel svejseløsning, tøvede Rogaland Import Service A/S ikke med igen at anbefale en ny svejsemaskine fra Migatronic.

- Vi anbefalede Sigma Select til Nordic Steel, fordi den egner sig godt til virksomhedens behov for alsidighed kombineret med nyeste teknologi. Det passede perfekt sammen. Alle vores kunder er godt tilfreds med den fleksibilitet, effektivitet og kvalitet, som kendetegner Migatronic-brandet, siger Tommy Mellemstrand.

 

 

Migatronic A/S
Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34485216
P nummer: 1001721060

Send til en kollega

0.047