23948sdkhjf

Derfor bruger ENVO-DAN BSB Industry til laserskæring

| Medlemsnyhed | Indrykket af BSB Industry A/S

Prisen, kvaliteten og den gode service er de tre vigtigste årsager til, at smedemester og direktør i ENVO-DAN ApS, Ole B. Jensen, i en årrække har samarbejdet med BSB Industry om laserskæring.

”Prismæssigt kan de andre leverandører ikke konkurrere med BSB Industry. Vi undersøger løbende markedsprisen på laserskæring, men hver eneste gang er BSB Industry stærkest målt på pris og kvalitet”, fortæller Ole B. Jensen, der er meget tilfreds med samarbejdet.

”BSB Industry yder en god service, og når det haster, er de altid klar til at løbe lidt hurtigere, så vi får leveret pladerne til vores ukrudtsbrændere hurtigst muligt. Det er afgørende for, at vi kan komme videre med produktionen og levere vores produkter til kunderne til aftalt tid”, forklarer smedemesteren, der ikke er bleg for at anbefale BSB Industry i sit netværk.

”Vi har samlet al laserskæring i BSB Industry, fordi de er dygtige til at realisere vores konstruktørers tegninger i laserskæringen af pladerne til vores ukrudtsbrændere. Jeg er meget tryg ved vores samarbejde, for jeg ved, at jeg får en høj kvalitet til den rigtige pris. Jeg stoler 100 % på BSB Industry”, understreger Ole. B. Jensen.

Fakta om ENVO-DAN
ENVO-DAN er grundlagt i 1995 af smedemester Ole B. Jensen, der siden midten af 80’erne har beskæftiget sig indgående med udvikling og produktion af ukrudtsbrændere til industriel brug i økologiske landbrug og gartnerier, hos kommuner, boligforeninger og andre med behov for pesticidfri og effektiv ukrudtsbekæmpelse.

Vil du vide mere?
Kontakt Teddy Norsgaard Jørgensen

Tlf.: +45 20 34 04 77
tnj@bsb-industry.com

Læs mere om laserskæring i BSB Industry


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BSB Industry A/S

Industrivej 7
6640 Lunderskov
Danmark
BSB Industry A/S

Send til en kollega

0.115