23948sdkhjf

Vero Software er nu en del af produktionsteknologien i Hexagon Manufacturing Intelligence

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Hexagon Manufacturing Intelligence forener Vero Software, FASys og SPRING Technologies under Production Software Business. Hexagon vil dermed styrke produkttilbuddet til produktionsvirksomhederne yderligere.

Vero bliver en del af Hexagon
Vero Software er således fra d. 7. januar en del af Hexagons corporate identity. Dannelsen af Production Software Business betyder en bredere ekspertise inden for produktionsteknologi. Sammenlægningen af Vero Software, FASys og SPRING Technologies under Production Software Business hos Hexagon muliggør en betydelig udvikling af teknologier og løsninger og dermed en opbygning af unikke løsninger til kunder inden for produktion.

Edge-Team ser positiv på udviklingen
Edge-Team er den danske forhandler af Vero produkterne EDGECAM og RADAN, og de ser positivt på denne udvikling.
”EDGECAM og RADAN bliver både forhandlet og supporteret hos os på samme måde som hidtil. Produkterne forbliver de samme, og det vil ikke betyde noget for vores kunder på den måde,” forklarer Ken Nicolai Ingstrup fra Edge-Team, og tilføjer:
”derimod vil det blot betyde endnu mere kvalitet og bedre softwareløsninger til vores kunder og danske produktionsvirksomheder, da Vero’s eksisterende CAD/CAM produkter styrkes yderligere i kraft af forbedrede produkt synergier og bredere produktionsteknologi.”

Samarbejde siden 2014
Hexagon startede sit samarbejde med Vero Software tilbage i 2014, netop for at få samarbejde med en specialist inden for CAD/CAM software. I 2017 købte de FASys, og fik dermed ekspertise i tooling og resource management software samt shop-floor automation inddraget i porteføljen. SPRING Technologies, der kom med CNC simuleringsteknologi til G-code verifikation samt workflow optimering, blev en del af det i 2018.

Hexagon har således haft tekniske eksperter fra Vero, FASys og SPRING til at arbejde meget tæt sammen i et stykke tid, og at de fremadrettet skal fungere som én fælles enhed, er et naturligt skridt i den forlængelse.
Ifølge Ken Nicolai Ingstrup skal dette skridt ses som et stigende fokus på at udvikle produkt synergier, som vil hjælpe kunderne med at forbedre kvalitet og produktivitet.
Edge-Team er meget positiv omkring udsigten til, hvad der nu er muligt at skabe af innovative og intelligente softwareløsninger til produktionsoptimering.

Mange forbedringer allerede i 2019
Allerede i 2019 udgivelsen af EDGECAM dannes der udgangspunkt for en ny tid indenfor fræsning, drejning og trådgnist. EDGECAM kommer med over 30 individuelle forbedringer. Og for at imødekomme den stigende brug af forskellige fremstillingsmetoder introducerer EDGECAM et nyt Additive Machining modul.

RADAN, der leverer software til programmering i pladeindustrien, har nogle særlige værktøjer til integration og automatisering, og også her er der implementeret gode forbedringer i 2019.

Læs mere om EDGECAM og RADAN her>>

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.113