23948sdkhjf

Centrifugalpumper tilpasset din opgave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener hjælper dig med den rette løsning

Centrifugalpumper er en af de enkleste og økonomiske pumpetyper til transport af vandige og lavviskose væsker som f.eks. saltvand, tynde olier, opløsningsmidler eller forskellige syrer og baser.
Det er derfor også den pumpetype, som er mest udbredt og billigst at vedligeholde.

Løwener fører forskellige centrifugalpumpe-typer tilpasset de forskellige opgaver.

Calpeda er pumper, som kan anvendes til en lang række opgaver inden for vandforsyning, til transport af lettere forurenet vand eller brændstoffer som f.eks. dieselolie. Pumperne kan også indbygges i maskiner som f.eks. køleanlæg eller rensebokse. Pumperne leveres i støbejern eller bronze, samt for nogle af de dykkede borerørspumper og mindre typers vedkommende også i rustfrit stål.Pumperne er primært normalsugende tørtopstillet eller selvansugende, men kan også leveres som mindre dykpumper i forskellige materialer.

Travaini producerer ud over væskerings vakuumpumper forskellige centrifugalpumper i norm-udførelse iht. ISO 2858 og 5199 samt selvansugende sidekanalpumper. Standardmaterialerne er støbejern eller rustfrit stål AISI 316, men pumperne fås også i bronzeudførelse til havvand.

Mencarelli har mere end 70 års erfaring med fremstillingen af formpressede rust- og syrefaste pumper, og er i en løbende forbedringsproces m.h.t. fremstillingstekniker og komponentudvikling.
Denne højkvalitets pumpetype er den optimale løsning, når det handler om transport af medier i spildevandsanlæg ofte forurenet med aggressive kemiske substanser.

Læs mere HER

For mere information kontakt Kenneth J. Andersen på mobil nr. 22 68 59 80 eller kja@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.131