23948sdkhjf

RS Components introducerer nye LED’er, der matcher naturligt sollys

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

SunLike LED'er fra Seoul Semiconductor er ideelle til udvikling af touchscreen-grænseflader

Januar 2019 – RS Components (RS) lagerfører nu en række LED’er som er usædvanlig naturlige og udviklet til at være umulig at skelne fra sollys. 

'SunLike' LED-serien fra Seoul Semiconductor er udviklet som en LED med naturligt lys, der er optimeret til personfokuseret belysning. SunLike bidrager til at forbedre menneskers sundhed (herunder søvnkvalitet og forebyggelse af træthed i øjnene samt nærsynethed) ved at levere sundt lys til stabilisering af menneskelige biorytmer. I bund og grund fjerner SunLike blå, kortbølgede, højenergi-LED og erstatter dem med en LED-chip, der afgiver lilla lys. Chipen er baseret på kombinationen af Seoul Semiconductors patenterede LED-chipteknologi og innovativ TRI-R-fosforteknologi fra Toshiba Materials. 

Efter at have vundet adskillige priser rundt om i verden brillerede SunLike-LED'er også ved den nylige Lux Awards 2018 i kategorien "Enabling Technology of the Year". Der belønnes fremragende teknologisk udvikling indenfor lyskilder, drivere, optik, termiske produkter og innovative materialer. 

Et vigtigt element i SunLike-teknologien er ægte, naturlige farver med fremragende farvegengivelsesforhold (CRI), der minder om sollys. Det scorer en konkordans for sollysspektrum på 94 %. Desuden giver SunLike-LED'er stor klarhed og en dimensionel opfattelse af genstande og tekst med blændfri belysning. Det gør den til en ideel teknologi til implementering inden for især baggrundsbelysning og udvikling af berøringsfølsomme interfaces. 

RS lagerfører nu et udvalg af Seoul Semiconductor SunLike-lysdioder med varme, naturlige og køligt hvide farvetemperaturer, herunder specifikationerne 2700K, 3000K, 3500K, 4000K og 5000K.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095