23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ventilerne der sparer op til 30% af trykluften

SMC’s trykregulerings- og flowventiler i AS-R og AS-Q-serien viser igen automationsspecialistens engagement i energioptimering. Kunderne kan nu få gavn af en nedsættelse af det interne luftforbrug med op til 30%m med AS-R- og AS-Q-ventilerne.

Blandt de mange håndgribelige fordele hjælper brugen af ​​disse ventiler med at forkorte tilbageslagsresponsens reaktionstid og harmonisere slagbevægelser for at forhindre en hård, rystende start. Ved presseapplikationer muliggør disse ventiler en hurtig tilførsel af trykluft ved slagets afslutning. Samtidigt kan ventilerne og tilslutningerne rotere 360​​° for at sikre hurtig og nem montering.

Salgs- og marketingchef hos SMC Danmark A/S Henrik Bonde Jespersen fortæller: ”Typisk forbruger ventiler den samme mængde luft ved både frem- og returslaget. Med AS-R og AS-Q er der blevet flere muligheder for at opnå en effektiv proces med et reduceret forbrug af trykluft.”

Energibesparelser i trykluftsystemet
SMC’s sortiment af trykregulerings- og flowventiler omfatter seks AS-R og fem AS-Q-modeller. SMC leverer disse i R1/8, R1/4, R3/8 og R1/2 tilslutningsstørrelser og til slangediametre fra 6 til 12 mm.

Den nye AS-R trykreguleringsventil erstatter en drøvle-/kontraventil. Kunderne kan vælge mellem den nye AS-R med et fast indstillet tryk på 2 bar eller de ældre AS-R-ventiler med fast eller variabelt indstillet tryk afhængigt af applikationen, hvor tryk justeres manuelt med en tredelt skala.

De to ventiler monteres sammen på cylinderen. AS-Q-flowventilen er monteret på arbejdsslagssiden og AS-R-trykreguleringsventilen på tilbageslagssiden. Begge ventilserier har ens design: Trykreguleringsventilerne består af regulator med en kontraventil og en drøvleventil. Flowventilerne i AS-Q-serien indeholder en hurtig påluftningsventil, en afblæsningsventil og en drøvleventil.

Jo større cylinder desto større besparelser
AS-R/AS-Q-ventilerne anbefales til cylindre med en diameter fra 32 mm op til 125 mm boring og et forsyningstryk på mindst 3 bar. Hvad der virkelig har værdi for kunderne er, at besparelsen stiger med større cylindre eller højere arbejdstryk og større trykforskelle mellem arbejds- og returslagene.

Gør energioptimering til en konkurrencefordel
SMC’s energibesparende trykluftventiler gør det muligt for maskinproducenter at gøre deres produkter mere energieffektive uden at foretage nogen grundlæggende designændringer. Producenter, der indbygger denne teknologi, kan opnå en konkurrencemæssig fordel, som igen bliver til højere omsætning.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047