23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LogiMAT 2019: Hoffmann Group viser innovative værkstedsindretninger og digitale services

Hoffmann Group præsenterer også i kommende år på LogiMAT i Stuttgart nye produkter og løsninger fra området „værkstedsindretning“.

I hal 5 stand D47 viser Hoffmann Group nye værkstedsskabe fra serien GARANT GridLine, en ny skabvariant fra vareudleveringssystemet GARANT Tool24 og en ny funktion til online-konfiguration af eForm-skumindlæg.

Ved hjælp af disse nyheder kan produktionsvirksomheder og værksteder optimere deres værkstedsindretning iht. aspekter som ergonomi, sikkerhed og renhed på arbejdspladsen.

Der findes mange lagerskabe. Men det er ikke alle, der opfylder kravene til en moderne og ergonomiske værkstedsindretning. Hoffmann Group har derfor designet deres nye fløj- od skydedørsskabe iht. det nye GARANT GridLine-koncept og udstyret dem med et fleksibelt kombinerbart indre udstyr samt en indvendig belysning. Således kan medarbejderne også bekvemt og sikkert gribe fat i det ønskede værktøj, hvis skabet står i en mindre belyst hjørne af produktionshallen. Fire fødder tillader nivellering, skabene kan stilles stabilt op på ethvert underlag.

Passende dertil præsenterer Hoffmann Group på LogiMAT nye GridLine værktøjsskabe. Skabenes skuffer er beregnet til en bæreevne på 75 og 200 kg og er fuldstændig kompatibel med Hoffmann Groups nye inddelingskoncept af bokse, fordybninger og eForm-skumindlæg. Et optionalt hjulsæt og nye 2K-skydegreb gør værktøjet mobilt.

Som yderligere highlight viser Hoffmann Group, hvondan man kan anbringe mere værktøj i værktøjskufferter, uden at måtte give afkald på overskuelighed. Løsningen er eForm-skumindlæg med fræselommer, hvorved værktøjer ikke kun er adskilt fra hinanden men til dels også ligger over hinanden. En udvidelse af den velkendte online-konfigurator til eForm-skumindlæg gør det muligt.

Men det er ikke alt. For på LogiMAT 2019 kan man desuden se den seneste sytemudvidelse af det velkendte vareudleveringssystem GARANT Tool24. Det nye udleveringsskab har et omklædningsrumskabs form og er den perfekte supplering til det klassiske værktøjsudleveringsskab  GARANT Tool24 Smartline samt til enkeltudleveringssystemet GARANT Tool24 PickOne. Og naturligvis har besøgerne på LogiMAT også i 2019 mulighed for at lære Hoffmann Groups allerede kendte produkter og løsninger nærmere at kende.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078