23948sdkhjf

DIS i Esbjerg flytter i nye lokaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

DIS’ afdeling i Esbjerg er flyttet i større lokaler i det nye kontordomicil, House of Offshore Innovation, på Esbjerg Havn.

DIS (Dansk IngeniørService A/S) vækster kraftigt i disse år, og for at matche kundernes behov og ikke mindst for at have plads til de medarbejdere, der følger med udviklingen, er DIS' afdeling i Esbjerg flyttet fra kontorlokalerne på Spangsbjerg Møllevej til nye faciliteter i House of Offshore Innovation på Esbjerg Havn.

Med offshore-industrien i centrum er placeringen på havnen i Esbjerg ikke tilfældig for DIS, da ingeniørvirksomhedens høje fokus på offshore-industrien gør det nærliggende at være tæt på offshore-miljøet.

- Vi ser frem til at være en del af det nye moderne og innovative domicil. Vi har længe været på udkig efter egnede lokaler, og nu kommer vi til at bo dør om dør med andre spændende virksomheder, der ligesom DIS har fokus på offshore-industrien, og vi glæder os over den synergi, det kan give, siger Sam Dehdar, afdelingsleder for DIS Esbjerg, som yderligere fortæller, at det nye kontor på nuværende tidspunkt huser 30 DIS-medarbejdere.

DIS Esbjerg:
Kanalen 1, 6700 Esbjerg, +45 87 38 74 50

Om DIS:
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er en international vidensvirksomhed der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 18 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

For yderligere information:
Sam Dehdar, afdelingsleder for DIS Esbjerg, +45 87 38 74 50


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.118