23948sdkhjf

Konfigurerbare sikkerhedsrelæer – nu kan du også lave simulationer offline

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pilz Skandinavien K/S

Med PNOZmulti Configurator version 10.9 kan du teste dit konfigurerede brugerprogram allerede før idrifttagningen med funktionen "Simulation".

Softwareværktøjer til de små styringer PNOZmulti

PNOZmulti Configurator overbeviser med enkel håndtering. Du kan projektere, konfigurere, dokumentere og sætte i drift med softwareværktøjet. Fra version 10.9 har du mulighed for at teste dit konfigurerede brugerprogram allerede før idrifttagningen med funktionen "Simulation". I første release beregner du logikelementerne, i yderligere releases alle elementer med simulation. Elementer, som ikke simuleres, kan indstilles i den ønskede tilstand ved at "force" udgangene. På denne måde udfører du en simulation af den komplette applikation. Ved målrettet at "force" forbindelseselementer er det også muligt for dig kun at simulere dele af din applikation. Sådan sparer du dig selv for arbejdet med at skulle definere alle indgange!

Tilstandene for de konfigurerede elementers ind- og udgange samt forbindelserne mellem elementerne vises. Aktive indgange, udgange og forbindelser fremhæves med farve. Ikke-simulerede elementer ser du passende markeret i værktøjet.

Læs mere og download en gratis demoversion af PNOZmulti Configurator her »


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pilz Skandinavien K/S

Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Danmark
Pilz Skandinavien K/S

Send til en kollega

0.062