23948sdkhjf

Julekampagne på Robodrill, CMS Ares og Tekna fra Gibotech

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Giv din virksomhed årets julegave med en maskine til kampagnepris fra Gibotech. De er til omgående levering, så du kan allerede udnytte fordelene ved automatisering, når det nye år begynder.

Hvis du overvejer at automatisere din produktion i 2019, så har Gibotech lige nu julekampagne på ikke mindre end 4 forskellige maskiner. 

Det betyder, at du kan få fingre i en CMS Ares 36-18/12 kW med 10% rabat. Her får du et bearbejdningscenter med OSAI Open-styring, 5-akset fræsehoved med værkstøjsveksler og 12 kW motor.

Hvis du er hurtig, kan du også nå at få 10% rabat på en Fanuc Robodrill, et bearbejdningscenter til fire-akset bearbejdning med hurtigt værktøjsskifte, DDR bord og 400 mm z-akse længde.

I skal heller ikke snydes for et godt tilbud på Tekna. Faktisk har vi fundet ikke mindre end to Tekna maskiner som vi har lavet gode priser på. 

Hvis du er ude efter et maskincenter, så kan du vælge en Tekna TKE 944, hvor du får et 4-akset bearbejdningscenter med værktøjsveksler og 8,5 kW motor. Og du får selvfølgelig 10% rabat på hele maskinen. 

Hvis du er ude efter en sav, så kan du fra kun DKK 264.500,- få en Tekna TKE 551 dobbelthovedet afkortersav med profillængde på op til 5000 mm og klingediameter Ø550 mm.

Alle tilbuddene gælder ved ordrer modtaget inden torsdag den 20. december og maskinerne er på lager til omgående levering og forbeholdt mellemsalg. 

Hvis du vil vide mere om tilbuddene eller maskinerne, så skynd dig at ringe til Henrik Thomsen på 20 66 35 18 eller skriv til ham på hgt@gibotech.dk. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.149