23948sdkhjf

22. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Dagens maskine er: 4-Runner fra BLM Group – ”Når 3-i-1 ikke helt er nok”

BLM Group forsøger altid at udvikle, innovere og excellere deres kernekompetencer indenfor bearbejdning af rør - bukkes, formes eller skæres - BLM Group dækker hele fladen. Deres maskiner indenfor forskellige områder af rørbearbejdningen arbejder altid godt sammen, og kan kombineres efter behov.

Én af dem har de kombineret på forhånd med udretning, bukning, skæring og endeformning - med 4-Runner fra BLM Group får du en komplet produktionslinje fra coiler til færdigt emne, og effektiviteten er dermed uden sidestykke!

Den loades fra coiler, derefter udrettes røret, så bukkes det i den ønskede form og afslutningsvis udføres endeformning på røret. Se vedhæftede video for gennemgang af processen. Selvom maskinen er en kombination af flere funktioner i rørbearbejdningen, kræver 4-Runner kun ét centralt styringssystem. Hvis det ønskes, kan maskinen også opsættes som 3-Runner, hvor endeformingsstationen ikke hører med. 

4-Runner er også en del af BLMs "All Electric"-serie, som består af maskiner hvor hydraulisk drift er udskiftet med elektrisk. Dette medfører store besparelser på energiregningen, markant mindre vedligeholdelse af maskinen, hurtigere set-up og mere flydende produktionscyklus. Typisk kan der spares op mod 80% af energiforbruget sammenlignet med hydraulisk drift - derudover er der ingen opfyldning af olier, lækager og ingen olie at skille sig af med. Med 4-Runner sparer du dermed ikke kun tid og besvær, men også kroner og ører!

Og med IP Maskinservice har du mere end 20 års erfaring i ryggen både før, under og efter installationen.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om 4-Runner fra BLM Group!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.726