23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søger du en ekspert i EPLAN Electric P8?

Som en af Danmarks førende eksperter i EPLAN Electric P8 arbejder KL Automatik hver eneste dag med styretavler, projektering og automationsprocesser til fødevareindustrien.

- Langt de fleste af vores danske og internationale kunder i fødevareindustrien stiller krav om, at vi anvender EPLAN Electric P8. Årsagen er, at EPLAN Electric P8 giver ubegrænsede muligheder for projektplanlægning, dokumentation og styring af automatiseringsprojekter, forklarer afdelingsleder for Styretavler i KL Automatik Kim Basse Jensen.

EPLAN Electric P8 er med sit frie valg af grafiske eller objektorienteret bearbejdning og den raffinerede platformteknologi et banebrydende high-end system inden for el-konstruktion.

- Den automatiske generering af detaljerede rapporter baseret på el-diagrammerne er en integreret del af en omfattende dokumentation. Det giver de næste faser af projektet – som eksempelvis produktion, montage, idriftsættelse og service – alle de nødvendige data, forklarer Kim Basse Jensen.

EPLAN Electric P8 – et effektivt dokumentationssoftware
Med sine omfattende og individuelt konfigurerbare kontrolfunktioner kan EPLAN Electric P8 overvåge og dermed sikre et højt kvalitetsniveauet i den vigtige dokumentation.

EPLAN Electric P8 understøtter globale standarder som IEC, UL, NFPA, den russiske GOST standard og den kinesiske GB standard.

Hvorfor vælge KL Automatik som din leverandør af styretavler?

  • Dansk producerede styretavler i højeste kvalitet
  • Vi tegner, projekterer og dokumenter i EPLAN Electric P8
  • Komplet og samlet løsning fra projektering til idriftsættelse
  • Specialiserede og kundetilpassede løsninger
  • Solide standardløsninger
  • Højt serviceniveau og kvalificeret rådgivning af erfarne tavlespecialister
  • Gennemtestede styretavler med leveringssikkerhed
  • Fuld dokumentation med el-tegninger og specifikationer

Interesseret i KL Automatiks styretavler?
Få en uforpligtende dialog om projektering, dimensionering, opbygning og on-site montage af styretavler i jeres virksomhed.

Kontakt afdelingsleder i KL Automatik og specialist i styretavler Kim Basse Jensen på kbj@kl-automatik.dk eller +45 22 76 14 60.

Læs mere om KL Automatik

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Kontaktperson

Kim Basse Jensen
Salg El-tavler
+45 22 76 14 60 kbj@dkel.nu

Send til en kollega

0.031