23948sdkhjf

Carsten Petersen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON i Glostrup

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Elektriker Carsten Petersen kan torsdag den 13. december 2018 fejre, at han har været i samme virksomhed i 25 år – siden 2010 har virksomheden heddet EL:CON.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk

Carsten er i dag, ud over at være fast »huselektriker« på Gentofte Rådhus, også Buddy for lærlingene i sin afdeling, tillidsmand og som et nyt skridt nu også medlem af Dansk El-Forbunds Uddannelsesudvalg.

»Min store mission i mit arbejdsliv er at uddanne gode lærlinge. Jeg bruger fx meget tid på at skabe vilkår for god trivsel i afdelingen. Og som medlem af uddannelsesudvalget kan jeg også være med til at sikre, at selve elektrikeruddannelsen bliver fokuseret og tager højde for ny teknik og nye medarbejdertyper«, forklarer Carsten, som da også altid selv har et par lærlinge med sig rundt på opgaver.

Historien
»Da mastodonten EL:CON med dengang ca. 300 ansatte på landsplan overtog vores lille ti-mand store virksomhed, besluttede jeg at give det nye set up en chance – og det har jeg bestemt ikke fortrudt«, fortæller jubilaren, som er tilknyttet afdelingen, der nu har adresse i Glostrup.

Virksomheden »Alléens EL-service« lå i Gentofte, og det var her, at Carsten fik ansvaret som fast mand på Gentofte Rådhus, hvor han gennem hele sin karriere har haft ansvaret for service og vedligehold af rådhusets el-installationer. De seneste fem år i tæt makkerskab med elektriker Claus Moth – teamet, der af kollegaer også benævnes: »De siamesiske tvillinger«.

Da EL:CON Gentofte og EL:CON Hvidovre i 2011 ændrede navn til EL:CON Sjælland A/S, sammenlagde man afdelingerne på lokationen i Glostrup, men ifølge salgsdirektør Peter Ebskov var der lige én ting, der skulle være på plads først: »Det var en forudsætning for flytningen, at Carsten kunne fortsætte med at servicere Gentofte Rådhus, som dermed forblev kunde i virksomheden – og sådan er det i dag«.

Samarbejde i højsædet
Peter fortæller videre, at han har nydt godt af samarbejdet med Carsten gennem alle årene: »Carsten er hjælpsom, god til at samarbejde, en god kollega og meget vellidt elektriker hos kunderne, han er også jovial, hyggelig og sjov. Carsten forstår desuden tillidsmandshvervet til fulde, idet han har en holistisk tilgang til sit virke, og dermed sikrer en sund synergi i virksomheden«.

Qua sin faste tilknytning til Gentofte Rådhus er Carsten kun på korte visitter på EL:CON-kontoret i Glostrup: »Jeg kommer hver fredag – og derfor er det blevet mig, der sørger for morgenmad dén dag«, griner jubilaren.

Han slutter af med løftet om at fortsætte i EL:CON i de næste mange år: »Jeg skal ingen steder, jeg er tilfreds – og jeg er specielt glad for vores »nye«, dygtige chef Michael Jensen, der har medvirket til, at de ansattes arbejdsglæde har fået et nyk opad«.

Carstens 25 års jubilæum fejres fredag den 14. december ved et arrangement fra kl. 13.00, hvor alle interesserede er velkomne på firmaadressen i Glostrup. Carstens slagter-svoger står for den helstegte pattegris, og fællestillidsmand Mikael medbringer hjemmebrygget juleøl.

Stort tillykke med dit jubilæum Carsten:-)

Har du lyst til at blive en del af EL:CONs hold? Se vores ledige stillinger her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.12