23948sdkhjf

Robotter skal afhjælpe problemet med mangel på faglært arbejdskraft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Automation Modules

Det er et stigende problem med at finde faglært arbejdskraft til den spåntagende-bearbejdningsbranche, Automation Modules har løsningen.

En rapport udarbejdet af Dansk Metal i 2018, viser at der er mangel på faglært arbejdskraft i den danske industri. I perioden mellem 2011-2017 forlod 5000 industriteknikkere arbejdsmarkedet, mens kun 1700 blev udlært. En tendens som ikke tegner godt for fremtiden, da den danske industri er i udvikling.

Automation Modules har løsningen til at afhjælpe det stigende problem.

Automation Modules produktserie Modular er en robotcelle, som er mulig at flytte rundt i hele produktionen. Med Modular systemets lade tavle og gevindræling er det muligt at tilpasse robotcellen efter produktionsbehovet. Modular systemet gør det muligt for èn maskinoperatør at arbejde på flere maskiner, og samtidig opretholde et højt kvalitetsniveau. Med robotcellens lade tavle gør Modular systemet det også muligt at producere efter normal arbejdstid.

Se blot videoen af Modular nedenunder, hvor robotcellen producerer i 5 timer efter normal arbejdstid.

Video af Modular med 288 emner til 5 timers arbejde

Har du brug for at automatisere de ensformige opgaver i din virksomhed, så dine medarbejdere kan have fokus på de mere krævende opgaver. Så læs mere på vores hjemmeside www.automation-modules.com eller kontakt os på lj@automation-modules.com, så ser vi gerne på dine udfordringer og hvordan vi kan løse dem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Automation Modules

Bavnehøj 80
6040 Egtved
Danmark
Automation Modules

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126