23948sdkhjf

Kom godt i gang med at bruge Inventor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Dette kursus "Autodesk Inventor Grundlæggende" er til alle NYE brugere af Autodesk Inventor. Det giver en grundlæggende forståelse for Inventor og programmets funktionalitet.

Har du ikke før arbejdet i et 3D miljø med parametriske CAD-programmer, så er dette kurset til dig. Kurset giver indsigt i programmets opbygning og de arbejdsmetoder, der anvendes i Inventor.

Vi starter kurset med en introduktion til programmet, og du bliver indført i at konstruere simple parter med Inventor´s konstruktionsfunktioner. 

Derefter gennemgår vi brugen af samlinger, også kaldet assemblies, hvor vi arbejder med constrains og avancerede funktioner, såsom adaptive design og derive modelling. Du bliver slutteligt introduceret til parametrisk design, og hvordan du kan lave 2D tegningsdokumentation.

 

Udbytte:
Kurset giver indsigt i programmets opbygning og de arbejdsmetoder, der anvendes i Inventor. Du får trænet dine problemlæsningsfærdigheder, og bliver i stand til at fremstille simple 3D enkeltdele, som du kan anvende i en samlingstegning.

Derudover vil du få indblik i, hvordan du kan fremstille 2D- tegningsdokumentation med de kendte afbildningsformer ud fra en 3D komponent.

 

Dagens emner:

  • Introduktion til programmet (konstruktionsprincipper & forskellige filtyper), skærmstyring & funktionstaster

  • Arbejde med sketches

  • Håndtering af parametriske relationer

  • Anvende forskellige placed og sketched features og redigering i sketch og feature

  • Redigering i sketches og features

  • Work features, oprettelse af arbejdsplaner, punkter og akser

  • Inventor drawings: lær at oprette 2D-arbejdstegninger med målsætning, styklister, positionsnummerering sammen med mulighederne for, at anvende forskellige symboler.

  • Assembly & 3D constraint I assembly


Undervisningsform:
Kursus med kombination af teori og praktiske øvelser.


Målgruppe:
Der er tale om et introduktionskursus for brugere, der ikke har kendskab til Inventor, og som måske ikke før har arbejdet i 3D miljø med parametriske CAD-programmer.


Forudsætninger: 
Ingen eller begrænset kendskab til Inventor.

Datoer:
Første kursusstart er d. 8/1 -2019
Tilmeld dig Tick Cad´s kursus "Autodesk Inventor Grundlæggende"

Husk, vi tilbyder også firma tilpassede kurser på jeres egen lokation. Kontakt Tick Cad på telefon 72 118 184 for mere information. 

Se flere kursusdatoer her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Send til en kollega

0.14