23948sdkhjf

Stor nyhed lanceret på Ajour messe!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service var klar på stand 3209, da Odense Congress Center åbnede dørene, torsdag den 29. november, til dette års Ajour messe.

Spændende konferencer
Ajour messen (Maskinmestrenes erhvervskonference) bød på spændende konferencer om relevante emner, lige fra ”Plastik i verdenshavene” til ”Fremtidens teknologitrends i automation”. Højaktuelle emner som er interessante for de forskellige brancher herunder industri, offshore, søfart, produktion, automatisering og forsyning.

AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service
Firmaerne AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service var alle repræsenteret på den samme stand og ifølge teknisk salgskonsulent, Jens Juhl Ladegaard, fra AVN Hydraulik, så var der rigtig mange besøgende, som strømmede ind fra morgenstunden, da messen åbnede.

”Det er min erfaring, også fra tidligere Ajour messer, at de besøgende har en høj grad af faglighed og er meget videbegærlige. De vil gerne inspireres og have noget brugbar viden med hjem.  

Vi har på Ajour messen haft gode dialoger om hydraulik med de besøgende på vores stand, hvor vi har talt om de udfordringer, som brugere af hydraulik nogen gange står over for.

Den usynlige fjende
Der er mange besøgende, som har været overraskede over, hvor mange faktorer der kan påvirke det hydrauliske system. Det er i den grad kommet bag på dem, at Teknologisk Institut har lavet en undersøgelse som viser, at 60% af driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer skyldes urenheder i olien - urenheder som er usynlige for det blotte øje. 

Undgå driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer
Der har dagen igennem været stor interesse for ”off-line” filtre, som udfører en dybdefiltrering af olien. Det samme gælder for RMF luftfiltrene med silicagel granulater, hvor luften filtreres igennem og fugten opsuges af granulaterne, hvilket kan eliminere kondens i olietanken og afhjælpe driftsforstyrrelse.

Autoriseret Parker service- og reparationscenter
AVN Hydropower er for nylig er blevet autoriseret service- og reparationscenter for Parker pumper, og dette gælder nu også for Parker akkumulatorer. Vores teknikere har netop været til eksamen på akkumulatorer og er blevet certificeret. Det var en rigtig glædelig nyhed, som blev lanceret under Ajour messen, hvor vi fik overrakt beviset på vores benhårde arbejde i form af certifikatet fra Parker  – afslutter teknisk salgskonsulent, Jens Juhl Ladegaard, fra AVN Hydraulik.

Kontakt AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service på tlf. 70 20 04 11 for nærmere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Send til en kollega

0.109