23948sdkhjf

Digitalisering af interne arbejdsgange i virksomheden….

| Medlemsnyhed | Indrykket af Techpartners ApS

I forbindelse med Væksthuset Nordjyllands morgenmøder deltager Techpartners med et indlæg om ERP, Enterprice ressource planning.

Digitalisere dine processer og optimere med Lean.

Techpartners byder ind med hvordan man organisér fra ordre til faktura (ERP) 
Der er store optimeringspotentialer at hente gennem digitalisering af processer og rutiner, kombineret med LEAN, hvormed de enkelte afdelinger i virksomheden får mulighed for at spille sammen og skabe overblik. Med ERP, Enterprice ressource planning, vil arbejdsgange optimeres, ressourcer frigives og risiko for fejl reduceres.

En digitalisering sammenkobler processerne fra tilbud til produktionsordre og fakturering, og Lean skaber løbende forbedringer og ikke mindst ”grobund” for færre fejl/reduceret produktionsgennemløb og fokus på det der skaber værdi.

Væksthuset Nordjylland afholder morgenmøde for små og mellemstore virksomheder. Techpartners, Systemgruppen og Comples, vil sætte fokus på, hvordan man med enkle redskaber kan skabe overblik og sammenhæng og digitaliser interne arbejdsgange i virksomheden, så man sikre en professionel kontakt til ens kunder samt en positiv bundlinje.

Morgenmødet afholdes torsdag d. 6. december på Novi i Aalborg.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Techpartners ApS

Kronhjorten 192
9530 Støvring
Danmark
Techpartners ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.106