23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prisvinderen BILA vil fordoble omsætning på tre år

BILA vinder EY Entrepreneur Of The Year i region Nordjylland.

Prisen er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere, og med denne pris er BILA et skridt nærmere deres treårige vækstplan frem mod 2021 med et mål om 100% vækst og mindst en milliard kroner i koncernomsætning.

I starten af november blev automationsvirksomheden BILA, der netop har fejret 30 års jubilæum, kåret som regionsvinder af EY Entrepreneur Of The Year. 45 nordjyske virksomheder var nomineret til prisen, hvoraf 5 gik videre til finalen, hvor BILA løb med sejren.

BILA rådgiver kunder om produktionsoptimering og leverer automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og ifølge den regionale jury er den kendetegnet ved godt købmandskab, vindermentalitet, engagerede medarbejdere og høj vækst.

For en virksomhed beliggende på Mors med fødderne placeret dybt nede i den jyske muld, er det ikke ligefrem de store ord og armbevægelser, man forbinder med en stræbsom højteknologisk virksomhed. Men man skal slet ikke tage fejl. BILA har nemlig store ambitioner, og med prisen var det et kæmpe skulderklap i forhold til dens treårige vækstplan om at opnå 100% vækst inden 2021. ”Vi er i dag mere end 350 medarbejdere rundt i hele Danmark, og for godt et år siden var vi knap 250. Samtidig er omsætningen er vokset med 60% siden sidste år”, siger CEO Jan Bisgaard Sørensen.

Med de massive vækstrater, BILA har haft de seneste år, kunne man tro, at koncernen har udlevet sit potentiale. Men det er slet ikke tilfældet og virksomheden har en klar forventning om en vækst på 100% til en koncernomsætning på mere end en milliard.

Til prisuddelingen lagde juryen vægt på, at BILA er med til at drive den udvikling, der betyder, at Danmark er blevet et foregangsland, når det gælder optimering af produktion og automatiseringsløsninger ved hjælp af industrirobotter. ”Juryen peger også på, at mere end 1000 automatiseringsløsninger til Danmark, Skandinavien det øvrige europæiske og amerikanske marked vidner om et stort potentiale, og en vinder med en karismatisk entreprenør, der skinner igennem og har store ambitioner,” siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

”Al det hårde arbejde kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre uden alle mine medarbejdere. Jeg er nok ret dårlig til at få sagt det til mine medarbejdere i det daglige, men jeg ved, at de lægger en kæmpe indsats i deres arbejde hver eneste dag. Vi har en særlig BILA-ånd med en enorm vindermentalitet, hvor vi bliver ved og ved, selv når det bliver træls, og det er jeg dem sindssygt taknemmelige for”, slutter Jan Bisgaard Sørensen.

BILA er blandt de seks regionsvindere, der er med i opløbet om at blive årets vækstvirksomhed og titlen som EY Entrepreneur Of The Year 2018 i Danmark. Landsvinderen kåres den 29. november 2018 i Forum i København.

Se video

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031