23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UWP3: forbedret og kraftfuld datalog controller og gateway til SmartBuilding og Carpark

Carlo Gavazzi lancerer ny datalog controller og gateway, UWP3, til SmartBuilding og CarPark. Denne nyudvikling er yderst kraftfuld og kan anvendes til flere opgaver samtidigt.

Fleksibel og kraftfuld
Den nye UWP3 er en programmerbar controller, som indeholder dedikerede funktioner til bl.a. DALI lysstyring, varmestyring, CarPark parkeringsoptimering, energimonitorering, etc. Denne controller kan håndtere flere funktioner samtidigt, hvorfor man eks. kun har brug for 1 controller til at styre CarPark og lys i et parkeringsanlæg, eller DALI lys og energioptimering i produktionen.

UWP3 er beregnet til at fungere med den velkendte Dupline bus og programmeres som sine forgængere med det tilhørende gratis Windows-baserede konfigurationssoftware.

UWP3 er yderst fleksibel, idet den udover Dupline bussen kan håndtere Modbus og BACnet interface, og den har en ny Modbus Driver Editor til integration af tredjeparts Modbus enheder, hvortil man selv programmerer driversoftwaren. Derudover kan UWP3 udveksle data med andre systemer via FTP, SFTP, FTPS, SMTP, Rest-API og MQT. Den har desuden en større processor og en udvidet hukommelse på 4GB, hvilket gør den yderst kraftfuld.

Carlo Gavazzi tilbyder her en komplet løsning, hvor alt software er inkluderet. Kontrolleren leveres med 2 forskellige webapps; en til overvågning af SmartBuilding samt energioptimering og en til CarPark. Med denne controller tilbyder vi en kraftfuld og fleksibel løsning, der kan anvendes til flere opgaver samtidigt.

Egenskaber

▼ En mere kraftfuld og fleksibel enhed, som kan løse alle opgaver indenfor bygningsautomation, energioptimering og CarPark, samt datalogning i en og samme enhed.

▼ Op til 5000 styrede signaler, herunder variable og I/O-ere, som fordeles mellem energistyring, bygningsautomatisering og CarPark.

▼ Op til 128 Modbus-enheder kan tilsluttet RS485-porte (64 enheder for hver port).

▼ Op til 5 brugere samtidigt tilsluttet webappen.

▼ Op til 5 samtidige M2M-tilslutninger (API-tilslutninger, BACnet-klienter, Modbus-masters).

▼ Modbus driver editor.

UWP3 kontrolleren erstatter alle tidligere Carlo Gavazzi controllere til bygningsautomation og CarPark (VMU-C EM, SB2WEB24, SH2WEB24, SBP2WEB24) i en enhed.

Find dansk datablad til højre.

____________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt

Peter Hansen, Produktchef
Tlf.: 8960 6100
E-mail: pha@gavazzi.dk

Hold dig opdateret - følg os på LinkedIn

For mere information om Smart-house, klik her

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.046