23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt design på ventiløer til ventilskabe i procesindustrien

Udnyt fordelene og få nye muligheder for kompatible og fleksible ventilskabe til styring af procesventiler med Bürkerts nye ventiløer, der er tilpasset de stigende krav til funktionalitet, sikkerhed og kommunikation.

Bürkert ved, hvordan I/O-skabe og ventilskabe skal bygges. Vi kender kravene til de ventiløer, du skal anvende  og til de I/O-systemer, der er nødvendige, og ikke mindst så har vi den know-how, der skal til for at designe et komplet rengøringsvenligt og fleksibelt system, som er samlet, testet og dokumenteret.

Ventilø type 8652 AirLINE til indbygning i ventilskab
Ventilø type 8652 er udviklet med fokus på et pladsbesparende design, der passer i kompakte ventilskabe for placering tæt på procesventilerne. Ventilø AirLINE type 8652 har også nye diagnosefunktioner via display eller bus, integrerede kontraventiler og hot-swap funktion for at forbedre processikker-heden. Installation og idriftsættelse er samtidig forenklet takket være det pladsbesparende design og feltbus gateway, der sidder på siden af ventiløen og giver mulighed for tilslutning til alle etablerede feltbus protokoller, ligesom den kan tilsluttes netværk med Bürkert produkter via EDIP-platformen.

Optimerede kommunikationsmuligheder og øget systemtilgængelighed
Ventiløerne kommunikerer via almindelige industrielle Ethernet protokoller eller PROFIBUS DP. I lukkede ring topologiens og PROFINET kommunikation, sikrer Media Redundancy Protocol (MRP), et netværk med stor sikkerhed og tilgængelighed, at der kan kompenseres for udskiftning ved service eller ved et kabelbrud. Dette øger systemtilgængeligheden og gør processerne meget mere robuste og driftssikre.

Hot-swap funktion og integrerede kontraventiler giver større processikkerhed
Hvert enkelt system har hot-swap funktion, både for el- og pneumatikdelen hvilket betyder, at de kan udskiftes under drift, uden at hele systemet eller dele af systemet skal lukkes ned. Som en ekstra sikkerhedsfunktion, er der integreret kontraventiler i afblæsningskanalen, som forebygger uønsket aktivering eller fejlaktivering af ventilerne ved store trykforskelle eller trykstød. Dette eliminerer risiko-en for, at forskellige medier blandes ved fejloperationer. Dermed er processikkerheden også garante-ret for den pneumatiske del af funktionen.

Ventilø type 8647 AirLINE SP
Type 8647 AirLINE SP er resultatet ef et tæt partnerskab mellem Bürkert og Siemens, og er kompati-bel med Siemens I/O-system SIMATIC ET 200SP, som er udviklet til brug i føde- og drikkevareindustrien, den farmaceutiske og kosmetiske industri, samt i systemer til vandbehandling.

Ventilø-system AirLINE SP er kompakt og kan for at spare plads indbygges i et styreskab sammen med forskellige Siemens moduler til styring af op til 64 ventilfunktioner. Dette muliggør hurtig integration af ventiløerne både ved idriftsætning og senere under overvågning af driften. Visning af antallet af skift muliggør optimal præventiv vedligeholdelse af systemet for at minimerer down-time.

Optimal systemfleksibilitet og sikkerhed opnås ved hjælp af de pneumatiske ventiler, der er monteret direkte i forsyningskanalen, og som har hot-swap funktion, så de kan udskiftes under drift.

Status information giver mulighed for hurtig reaktion
Type 8647 AirLINE SP ventilø-system omfatter tryksensorer og et LC-Display, som viser detaljeret statusinformation så som positionen på pilot- og procesventiler direkte i systemet – både ved hjælp af symboler og i klar tekst. Dette giver mulighed for hurtig sporing og eliminering af fejl.  Brugen af ring topology og Media Redundancy Protocol (MRP) sikrer fortsat drift af systemet, også når en kommu-nikationsdeltager svigter. Dette øger driftssikkerheden og resulterer i en bedre processikkerhed hos kunden.

Sikring mod fejloperation
Som alle Bürkert ventiløer, har type 8647 en vigtig sikkerhedsfunktion. Kontraventiler i afblæsningska-nalen, der sikrer, at pilotventiler og aktuatorer er stabile i drift ved at forebygge utilsigtede trykforskelle og trykstød i ventilø-systemet Dette eliminerer risikoen for, at forskellige medier blandes ved fejloperationer.

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

MC
Morten Clausen
mcl@acrmedier.dk

Send til en kollega

0.047